web analytics
Skip to content →

Kom på Oslo Twestival i morgen, fredag!

Last updated on 28. januar 2010

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Sosiale media er et redskap du kan bruke for å gjøre ting. Twestival er et av prosjektene folk har satt i gang internasjonalt, og er lokale twitter-festivaler som skjer samtidig over hele verden for å finne penger og kompetanse til et godt formål.

Oslo Twestival går av stabelen 11. september kl. 17 på Onkel Donald og pengene skal gå til en organisasjon som heter Sabona. Hvordan man valgte ut organisasjon, sier du? Folk på Twitter foreslo en rekke organisasjoner, og vinneren ble kåret med avstemning.

Sabona er en liten, grasrotorientert organisasjon som driver med hjelpearbeid i Zimbabe. De startet med å undervise om HIV-problematikk på starten av 2000-tallet og gikk videre til å løse problem etter problem sammen med lokalbefolkningen.

Pengene som samles inn fra Twestival Oslo skal gå uavkortet til et undervisningsfond Sabona setter opp. I tillegg ønsker Sabona seg frivillig arbeid – både hjelp med hjemmesider, servere og andre ting.

Du kan også bidra med ting til selve arrangementet, som underholdning. Jeg har sagt at jeg kan bidra med å lese høyt og lage stemning fra scenen. Du kan se en full liste over hva folk bidrar med her.

Det koster 100 kr å komme inn. Billettpengene går til Sabona. Så: Jeg vet det er litt kort varsel, kjære lesere, men jeg synes det hadde vært veldig hyggelig om noen av dere tok turen innom ^_^

Denne teksten er copyright Virrvarr og første gang publisert på http://www.virrvarr.net/blog/2009/09/10/kom-pa-oslo-twestival/ under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported

Som nevnt i teksten over er din hjelp ønsket. Om du eller din bedrift kan bidra med underholdning til Twestivalen eller hjelp til Sabona på noen måte, for eksempel utstyr eller kompetanse direkte til Sabona eller som gaver til utlodding til inntekt for Sabona, se her og kontakt dem så snart som mulig.

Du kan spre ordet på de vanlige måtene, og ved å melde deg på i Underskog og/eller på Facebook. Slik påmelding er ikke påkrevd.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Samfunn Sør/Nord

5 Comments

 1. RT @forteller: Blogg: Kom på Oslo Twestival i morgen, fredag!: Sosiale media er et redskap du kan bruke for å gjøre ting http://cli.gs/0dZ3Z
  This comment was originally posted on Twitter

 2. RT @forteller: Blogg: Kom på Oslo Twestival i morgen, fredag!: Sosiale media er et redskap du kan bruke for å gjøre ting http://cli.gs/0dZ3Z

  This comment was originally posted on Twitter

 3. Ingeborg Volan

  Tusen takk for at du skriver om Twestival – vi trenger all supporten vi kan få! Håper vi får masse folk inn dørene og mange penger til Sabona. Hjertelig takk for at du engasjerer deg.

 4. Ingeborg Volan

  Tusen takk for at du skriver om Twestival – vi trenger all supporten vi kan få! Håper vi får masse folk inn dørene og mange penger til Sabona. Hjertelig takk for at du engasjerer deg.

 5. […] med hele fire blogg­pos­ter. Jeg star­tet enkelt med en regel­rett copy­pasta av Virr­varrs reklame for Oslo Twesti­val. Jeg for­satte klip­pin­gen med en sak sak­set fra Fram­ti­den i våre hen­der om hvor­dan […]

Comments are closed.