Om / Kontakt

Hei. Jeg heter Børge A. Roum og er din ydmyke bloggvert på denne siden.

Denne bloggen har jeg drevet i forskjellige former siden 2004, men jeg gjør også mye annet rart på nett, og det meste av det kan du finne på min hjemmeside: forteller.net. Jeg har en Bachelor i Digitale Medier fra UiO og erfaring blant annet fra å drive sosiale medier-arbeidet til De Grønne da partiet kom inn på Stortinget i 2013. Si ifra om du har lyst til å ansette meg.

Om du ikke kjenner meg som forteller rundt omkring på internett, så kan du ha sett eller hørt meg på tv, radio, eller i en avis. Jeg har vært i slike medier en del ganger grunnet min livsstil som friganer, som vil si at jeg prøver å forbruke så lite som mulig for å minimere den skaden jeg gjør på mennesker og miljø. Les mer om dette på en av bloggpostene jeg har skrevet om temaet (start nederst).

Ta kontakt

Dette kontakt-skjemaet bruker et anti-spam systemet. Derfor er det en ørliten fare for at det du skriver kan bli fanget opp som spam, og om det skjer er det ikke noe jeg kan gjøre for å motta beskjeden din. Om du vil være mer sikker på at beskjeden kommer fram, eller om jeg ikke svarer deg på lenge, kan du ta kontakt via mail: mail [krøll] forteller.net eller via Wire: forteller.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

6 thoughts on “Om / Kontakt

  1. Du har mange evner som Norge vil nyte godt av! Gode formuleringer, forbilledlige verdier, saklig argumentasjon og ikke minst  innbydende layouter.  Lykke til med prosjektene! M

  2. Vel, wow. Tusen takk! Det er vel ikke noe annet jeg kan si til det..

    Utenom at jeg må påpeke at det dessverre ikke er jeg som lager denne innbydende layouten. På denne bloggen akkurat nå bruker jeg Pure II av Beatheme. :)

  3. Hello,  I saw a tweet of yours from a few days ago asking for the embed code for my film «Prevention of Injury», inspired by the detention of Bradley Manning. My apologies that I didn’t see the tweet til now. Here is the code:

Comments are closed.