web analytics
Skip to content →

Stikkord: festival

Kom på Oslo Twestival i morgen, fredag!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Sosiale media er et redskap du kan bruke for å gjøre ting. Twestival er et av prosjektene folk har satt i gang internasjonalt, og er lokale twitter-festivaler som skjer samtidig over hele verden for å finne penger og kompetanse til et godt formål.

5 Comments

Bilder fra Pride Parade

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Andreas gjorde meg, gjennom sin eminente post Vi trenger Pride Parade oppmerksom på Skeive dager og Pride Parade. Jeg må innrømme at jeg er en av dem som er litt skeptisk til homoparader, og, som Andreas beskriver det, tenker at homofile ødelegger for seg selv med måten mange av dem oppfører seg i slike parader. Så for å utfordre mine egne fordommer litt så børstet jeg støvet av kameraet mitt, som har fått ligge stille alt for lenge (noe som merkes på bildene under) og tok turen til Pride Parade den 30. juni. Opplevelsen var udelt positiv, på tross av lett regn gjennom store deler av paraden var stemningen god, og dette er det nærmeste jeg har kommet karneval-stemning noen gang. De mest alvorlige i hele paraden var vel politiet og lær-gjengen, men de klarte da å smile litt de og. Det var veldig få “freakere” i paraden, og jeg tenkte mens jeg gikk der og tok bilder, at om noen trives best med kjetting rundt halsen så må de da få lov til det, og få lov til å gå i en parade med det, uten vi andre skal la det reflektere negativt på alle de andre i paraden, og ihvertfall ikke på alle andre som ikke er i paraden, men som har en forbindelse til dem (i dette tilfellet samme legning). Likevel forstår jeg at det er lett for de som bare får ett inntrykk fra slike parader, nemlig de nøye utvalgte TV-klippene av de mest annerledes folkene fra de store europeiske paradene, å skjære alle over én kam, selv om de som blir vist på TV sannsynligvis bare er et veldig lite mindretall av de som deltar. Jeg har jo tenkt litt i samme bane selv. Men nå kan jeg altså avkrefte ryktet. Du trenger ikke være redd for å snakke med en homofil. Sannsynligheten for at han eller hun er en lær-og-pisk-fetisjist er nok omtrent den samme som om hvem som helst annen du møter er det.. :)

Nedenfor kan du se noen av bildene fra Pride Parade, men du kan finne mange, mange flere på Webshots, som dessverre gjør en elendig jobb med å resize embeddede bilder, men de lot meg i det minste laste opp alle bildene mine. Jeg hadde en del problemer med å få lasta opp, så dermed ligger bildene litt hulter til bulter, men jeg tror ikke det skulle gjøre så mye. I tillegg glemte jeg selvsagt å snu bildene, så det beklager jeg. Bildene er lisensiert under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0, så føl deg fri til å bruke dem så lenge du gir meg cred.

6 Comments