web analytics
Skip to content →

Regjeringen lyver sultestreikende afghanere rett i ansiktet!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Jeg har ikke skrevet noe om sultestreiken tidligere, men dette er rett og slett bare for drøyt!

Da afghanernes sultestreik blei avblåst tirsdags kveld, var det etter at regjeringa blant anna hadde kommet med løfter om at alle skulle få sjansen til å få sakene sine gjenopptatt og at ingen uten tilknytning til Kabul ville bli sendt ut av Norge før 2007.

Myndighetene har planer om å begynne å deportere afghanere allerede i dag. Mennene det gjelder har ikke fått sakene sine vurdert på nytt, og deres tilknytning til Kabul er heller tynn, for å si det mildt.

Les mer hos Tiramteateret!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.
Les også:  Pasjon og politikk

Published in Politikk

6 Comments

  1. Jeg for min del ser ikke hvorfor dem skal fortjene å få ta opp sakene sine på nytt. Når dem er så sleipe fra starten av fortjener dem ikke annet enn å bli tvangskastet ut av landet på timen.

  2. Jeg for min del ser ikke hvorfor dem skal fortjene å få ta opp sakene sine på nytt. Når dem er så sleipe fra starten av fortjener dem ikke annet enn å bli tvangskastet ut av landet på timen.

  3. Hva meiner du med “sleipe fra starten av”, Dreyer? (Jeg meiner ikke å være flåsete elns, jeg forstår bare ikke hva du meiner med det.)

  4. Hva meiner du med “sleipe fra starten av”, Dreyer? (Jeg meiner ikke å være flåsete elns, jeg forstår bare ikke hva du meiner med det.)

  5. dikki

    send de forpjulte svartingjævlane hjem igjen fort som bare faen

  6. send de forpjulte svartingjævlane hjem igjen fort som bare faen

Comments are closed.