SommerSNU

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Nå er SommerSNU, Changemakers (hva er >Changemaker?) årlige sommerleir/seminar, i gang for fult. Det starta i dag og varer fram til 30. juni.

Dette årets SNU vil bestå av mange veldig spennende politiske verksted/workshops, spørretime med utviklingsminister Erik Solheim, besøk av Erling Borgen og Petter Skauen, debatt om Tusenårsmålene med bla. Steinar Lem, Klimaduell mellom Helen Bjørnøy og Knut Arild Hareide, visning av dokumentarfilmen ”Et lite stykke Norge”, aksjon i Oslo sentrum, masse, masse sosialt, kafé og mye mer! Mer info finner du i programmet.

Om du synes det høres spennende ut så er det ikke for sent å komme. Herligheten finner sted på Rønningen folkehøyskole i Oslo. Det er bare å dukke opp med klær, sovepose, badetøy og 1000 kroner, så ordner Changemaker resten (kost, losji, madrass, opplegg). Hvis du ikke vet hvor Rønningen ligger så er det bare å følge dette kartet og veibeskrivelsen.

Håper jeg ser deg her! :)

One thought on “SommerSNU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.