web analytics
Skip to content →

Make Some Noise – Amnestys DRM-frie nettbaserte musikkbutikk

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Make Some Noise - Exclusive tracks from the Black Eyed Peas and more - amnesty.org/noise

For første gang har jeg kjøpt musikk på nettet! John Lennon, Black Eyed Peas, The Cure, Maroon 5, og noen flere, for meg, ikke fullt så kjente artister har gått sammen om å lage en EP til støtte for Amnesty International. John Lennon har ikke akkurat stilt opp i egen person, men sangene som spilles av de andre artistene er hans. Make Some Noise er navnet på plata, og det er også navnet på nettsiden hvor du kan støtte Amnesty ved å kjøpe låtene for £0,77 pr. stykk, eller £5 for hele EPen på syv låter.

Med én gang du har betalt kan du laste ned sangene i DRM-fritt MP3-format, eller du kan velge å laste ned i AAC- eller WMA-format. Alle formatene er i kvaliteten 192 KB/s, noe som er høyere enn det som er normalt for nedlastet musikk. Hver låt kan lastes ned tre ganger på forskjellige maskiner uten å måtte betale mer.

Amnestys Make Some Noise-musikkbutikk er basert på 7 Digital sitt system. De selger musikk fra mange flere artister, både kjente og ukjente, men de fleste av disse er desverre bare tilgjengelig i DRM-forkrøplet WMA-format. Men om du leter godt kan du faktisk finne noen låter i MP3-format der også (om de er DRM-frie eller ikke vet jeg ingen ting om).

På Make Some Noise-sida blir du også oppfordret til å støtte Amensty med noe viktigere enn penger, nemlig din stemme. Ved å skrive under på et brev med krav om mer arbeid for å forhindre vold mot kvinner kan du gjøre en forskjell!

Technorati Tag: , , , , .

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet Internett

One Comment

  1. […] I dag har jeg kjøpt en CD! Ok, det konseptet var litt vanskelig å skjønne forstår jeg. La meg prøve å forklare: Jeg, børge, har kjøpt en CD med musikk. Joda, musikk er det jo for så vidt ikke så lenge sida jeg har kjøpt. Jeg har kjøpt DRM-frie mp3-er fra Amnestys Make Some Noise, og jeg har gitt penger til Gatas Parlament fordi de er så snille at de gir meg musikken sin gratis på nettsida si. Men det er ikke sånt jeg snakker om nå. Det som har skjedd er at jeg har løfta kroppen min opp fra stolen, trilla til byen og gått inn i en fysisk platebutikk. Der brukte jeg kontanter (sånne papirlapper og metallbiter, veit du) til å kjøpe en fysisk CD-plate av plast inni et fysisk cover, også det av plast! Jeg vet det høres utrolig ut, men det er faktisk helt sant! […]

Comments are closed.