web analytics
Skip to content →

Free Comic Book Day

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

I morgen, 6. mai, er det den årlige Free Comic Book Day. I fjor skaffet jeg meg en del gratis hefter i Oslo, men i år har jeg desverre ikke mulighet til å sjekke ut noen tegneserie-bevisste bokhandler. Men om du har det bør du gripe sjansen til å håve inn noen gratis ruter! Outland, Avalon og Tronsmo er hete tips i Oslo, men fullt program, og mer informasjon, om dagen finner du på Tegneseriens dags norske side. Der kan du også laste ned årets og fjorårets norskeste gratis tegneseriehefte.

Og om du tar med deg noen ekstra sier jeg ikke nei til et par gratis hefter. Jeg er spesielt interesert i Conan, gamle Donald-historier (spesielt Carl Barks), og Keenspot, men sier ikke nei til noe! :)

Technorati Tag: , .

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet smånytt

8 Comments

 1. Jeg elskerelskerelsker tegneseriens dag. Synd at vi gikk glipp av den.

 2. Jeg elskerelskerelsker tegneseriens dag. Synd at vi gikk glipp av den.

 3. Børge

  Jepp, life’s a bitch..
  :P

 4. Børge

  Jepp, life’s a bitch..
  :P

 5. Leste i Adressa at Mats fra M, Inkalill og en til av Trondheimstegnerene satt hele natta i vinduet til Avalon og tegna. Så ble de solgt for mellom 100-300 kr når Avalon åpna. Ganske fett. Prøver å finne artikkelen, men tror ikke den er tilgjengelig på nett.

 6. Leste i Adressa at Mats fra M, Inkalill og en til av Trondheimstegnerene satt hele natta i vinduet til Avalon og tegna. Så ble de solgt for mellom 100-300 kr når Avalon åpna. Ganske fett. Prøver å finne artikkelen, men tror ikke den er tilgjengelig på nett.

Comments are closed.