web analytics
Skip to content →

Foreningen Musemattespisere for tilgjengelighet

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Asle ber så pent om hjelp til å dytte “Kast deg ut i tilgjengelighet” oppover på Google. Om ikke Kast deg ut i tilgjengelighet, en gratis nett-bok om hvordan lage tilgjengelige nettsider, når 1. eller 2. plass på søk etter ordet tilgjengelighet innen 1. mai blir han nødt til å spise musematta si, og det har han ikke så veldig lyst til. Så for å gjøre dagens gode gjerning tenkte jeg å skrive ordet tilgjengelighet en del ganger og linke det til Kast deg ut i tilgjengelighet. Tilgjengelighet er jo en fin ting. For uten tilgjengelighet hadde ingen ting vært særlig tilgjengelig, hadde det vel? Tilgjengelighet, tilgjengelighet, tilgjengelighet!

Om du også linker til Kast deg ut i tilgjengelighet fra din blogg, så blir sikkert Asle glad. Dette kunne jo blitt en fin liten meme.. :)
Lykke til Asle!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet smånytt

6 Comments

 1. Takk så mye for lenkene! Kanskje dette kan gå greit allikevel. Men jeg må få korrigere deg litt, for «veddemålet» går ut på at «Kast deg ut i tilgjengelighet» skal ligge på første eller andreplass, det holder altså med en andreplass. :-)

 2. Takk så mye for lenkene! Kanskje dette kan gå greit allikevel. Men jeg må få korrigere deg litt, for «veddemålet» går ut på at «Kast deg ut i tilgjengelighet» skal ligge på første eller andreplass, det holder altså med en andreplass. :-)

 3. Børge

  Ok, det var jo godt! :) Skal rette det opp med en gang, jeg.

 4. Børge

  Ok, det var jo godt! :) Skal rette det opp med en gang, jeg.

 5. Musematte til frokost…

  Et veddemål er tapt, og man holder det man lover. Derfor spiste jeg i dag musematta til frokost mens jeg filmet meg selv….

Comments are closed.