web analytics
Skip to content →

Et par anbefalinger på en rolig dag

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

God kjøpefri dag! Jeg anbefaler veldig sterkt at du markerer dagen med å se Story of Stuff. Det er en veldig informativ og inspirerende video på 20 minutter stappfull av lettfordøyelig fakta om overforbruk og problemene det fører til, både for oss selv, miljøet, og de menneskene vi utnytter for å få billigst mulig ting:

Om du har tid til en film i kveld anbefaler jeg like sterkt den fantastisk vakre filmen Home av Yann “Earth From Above” Arthus-Bertrand (om du er heldig har du sett noen av bildene hans stilt ut utenfor rådhuset i Oslo. Hvis ikke har du sannsynligvis sett noen av dem likevel). Du kan streame den gratis og lovlig her.

Til slutt vil jeg anbefale nye lesere om å ta en titt på min gamle, men høyst aktuelle bloggpost om sammenhengen mellom forbruk, økonomisk vekst og lykke.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Miljø Sør/Nord