web analytics
Skip to content →

Få $100 rabatt hos DreamHost i dag

Last updated on 20. september 2010

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Oppdatering 20.09: Kodene fungerer fremdeles.

Jeg har fått 5 tidsbegrensede koder til DreamHost som gir 100 dollar avslag på 2 års hosting, eller 15 dollar avslag på ett års hosting om du foretrekker det. Jeg har 4 igjen, og de går ut på dato allerede torsdag 16. (tror jeg. De sa “om to uker”, ikke noen konkret dato. Så om du leser dette etter den 16. skader det ikke å prøve)!

Jeg bruker DreamHost til å hoste både denne bloggen og andre projekter og jeg er veldig godt fornøyd. Hvis du har tenkt på å lage din egen nettside eller er irritert over Blogger eller WordPress.com sine begrensinger og vil ha full kontroll selv, så er dette en veldig god anledning.

Hvorfor jeg er fornøyd med DreamHost

 • Ekstremt mye lagringsplass og båndbredde, samt veldig god oppetid (altså at nettsidene på DreamHost sjelden blir utilgjengelige)
 • Det følger med et gratis domene (.com/net/org/info). Så du kan f.eks. sette opp bloggen din på http://minsuperfantastiskeblogg.net, om du skulle ønske det. Da kan du og lage deg så mange @minsuperfantastiskeblogg.net e-postadresser du har lyst på.
 • De installerer og oppdaterer masse programvare for deg om du ønsker. (WordPress, MediaWiki, StatusNet, butikk-system, osv.) Det samme gjelder for Google Apps for your domain (noe jeg selvsagt ikke vil anbefale, men om du ønsker det er det lett).
 • Du kan bruke deler av lagringsplassen din hos DreamHost til å ta backup av personlige ting. Dette er noe de fleste hoster ikke tillater.
 • De har støtte for de fleste avanserte webstandarder du noen gang kan ha bruk for: PHP 4 og 5, CGI, SSI, FTP, Shell, Perl, Pyt­hon, CVS, SVN, WebDAV, Jabber (Ja, få din egen Jabber-server med ett klikk) og mange, mange flere.
 • Man kan sende inn og stemme opp forslag til forbedringer.
 • Og ikke minst digger jeg at de er CO2-nøytrale, og støtter Fri Programvare og gode formål.

Her er kodene, bruk dem hvis du vil. Kopier én inn i “promo code” feltet, etter at du har registrert deg for en “free trial”:

 • 194473434556
 • 739030665780
 • 375176549743
 • 697423008870
 • 167384531441

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Internett

4 Comments

 1. Eg har vurdert å setje opp ein Apertium-installasjon, trur du det ville vore mogleg med dei? Må kanskje gi noko ekstra for VPS då?

 2. Hva kreves for å installere Apertium? Hos DH får du støtte for PHP 4 og 5, CGI, SSI, FTP, Shell, Perl, Python, CVS, SVN, WebDAV, og en hel del andre ting. Ta en titt på lista (linken) og se hva du tror. Hvis du fremdeles er usikker kan jeg kontakte support og spørre. Eller du kan ta sjansen. De har 97 dager pengene-tilbake-garanti. :)

 3. Oj, såg aldri at du svarte. Men no prøvde eg kode #2 her og eg trur eg fekk rabatten sjølv om det var så seint etterpå.. det sto iallfall 100$ promo-noko då eg tasta inn kortnummeret mitt :)

  Dreamhost verkar veldig proffe.

 4. Ja, jeg fikk akkurat en mail om at noen hadde brukt en av kodene mine. :) De har visst ikke gått ut på dato, selv om de sa at de ville det. Kjekt! :)

  Du må kommentere her igjen med URLen din etterhvert som du får satt opp en side!

Comments are closed.