web analytics
Skip to content →

Ett klikk fra deg kan gi Regnskogfondet mye penger – Stem nå

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Den 11. september avholdes Oslo Twestival til inntekt for et godt formål. Hvilket formål bestemmer du, og jeg håper du vil stemme på Regnskogfondet! Du kan stemme rett her på denne sida, fram til onsdag kl. 11:

Det er også viktig at du sprer ordet så mye som mulig. Klikk her for å poste på Twitter og klikk her for å poste på Identi.ca. Du kan og poste på Facebook ved å klikke her. Jeg håper og selvsagt at du sprer ordet på egen blogg og på alle andre sosiale nettverk av digital og mer håndfast form. KortURLen er http://bit.ly/regnskogival, og for å legge inn avstemningen slik jeg har gjort over bruker du denne koden (dette fungerer ikke over alt):
<script type=”text/javascript” language=”javascript” src=”http://s3.polldaddy.com/p/1883624″></script>

Hvorfor regnskogfondet? Dette er hva jeg skrev da jeg nominerte dem:

Kreft og ME er selvsagt viktige problemer å ta seg av, og de skaper mye smerte. Likevel: Dette er ting som først og fremst er problemer for mennesker i den rike delen av verden, og rammer forholdsvis få personer. Jeg syns pengene bør gå til noen som jobber med å forhindre klimakatastrofen som kommer til å ramme oss alle veldig, veldig hardt. Spesielt de fattigste i verden, men også oss når oversvømmet jordbruksområder, vannmangel, osv. fører til store flyktningestrømmer.

Det er ikke så nøye for meg hvilken organisasjon som jobber med miljøvern pengene går til, så lenge de gjør en god jobb, men jeg vil nominere @Regnskogfondet. Å beskytte regnskog tror jeg er noe av det viktigste vi kan gjøre for miljøet, samtidig beskytter det de fattige menneskene som lever i, og av, regnskogen, og det kan komme til nytte for oss mer direkte også gjennom oppdagelse av nye stoffer som kan brukes som medisin, og nye måter å gjøre ting på som kan brukes i “biomimicry”. I tillegg tar det vare på mange utrydningstruede dyrearter.

Oppdatering: Oslo Twestival trenger hjelp til å finne et bra lokale og bra bidragsytere og konfransierer. Les mer om det og kom med forslag på bloggen deres.

Reblog this post [with Zemanta]

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Miljø Samfunn Sør/Nord

2 Comments

  1. RT @Blogg: Ett klikk fra deg kan gi Regnskogfondet mye penger – Stem nå: Den 11. september avholdes Oslo.. http://cli.gs/1e5TG
    This comment was originally posted on Twitter

  2. RT @Blogg: Ett klikk fra deg kan gi Regnskogfondet mye penger – Stem nå: Den 11. september avholdes Oslo.. http://cli.gs/1e5TG

    This comment was originally posted on Twitter

Comments are closed.