web analytics
Skip to content →

Hurra for loppemarked(.info)!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Jeg har vært på loppemarked i går og i dag og kjøpt meg masse fint; En psykedelisk Stegosaurus, Mumin minnesspel, et Bolex filmkamera fra 70-tallet, EPen Mike and Ike av Uncle’s Institution (kan laste ned gratis musikk fra sida hans, men ikke i Ogg Vorbis, som jeg selvsagt ripper til), Nikko NR-500 forsterker som jeg ikke finner noe info om på nettet, men som jeg håper er bra, en Ringhale-maki med borrelås på armer og bein, et flott, gammelt vaffeljern, VHSer med Pippi Langstrømpe og Mormor og de åtte ungene, og litt annet stæsj. Er det mulig å ikke like loppemarked? Neppe!

Har du også lyst til å gå på loppemarked, gi bort noen lopper, eller har du kanskje tenkt på å sette sammen et mini-loppemarked/garasjesalg selv? Sjekk ut den fantastiske sida loppemarked.info!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Personlig smånytt

6 Comments

  1. Alette

    Jeg liker ikke loppemarked. Kanskje fordi jeg generelt ikke liker å shoppe… stress.

  2. Alette

    Jeg liker ikke loppemarked. Kanskje fordi jeg generelt ikke liker å shoppe… stress.

  3. Stilig filmkamera, ønsker meg et slikt retrokamera jeg også. Hvordan blir filmene seende ut etterpå? Har du noen eksempler eller likenende?

  4. Stilig filmkamera, ønsker meg et slikt retrokamera jeg også. Hvordan blir filmene seende ut etterpå? Har du noen eksempler eller likenende?

  5. Hei Ronny-André, beklager seint svar! Jeg har ikke testa kameraet, og det kommer jeg nok ikke til å gjøre heller. Det fulgte ikke med noen film, og jeg kjøpte det bare for pynt (og fordi jeg håpet at det skulle være mye verdt.. ;)).

  6. Hei Ronny-André, beklager seint svar! Jeg har ikke testa kameraet, og det kommer jeg nok ikke til å gjøre heller. Det fulgte ikke med noen film, og jeg kjøpte det bare for pynt (og fordi jeg håpet at det skulle være mye verdt.. ;)).

Comments are closed.