web analytics
Skip to content →

Threadless: $10-salg, 24 nye skjorter, barne-skjorter

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Geology - Threadless

Threadless har mange nyheter i dag! Websiden har blitt oppdatert, og har starta tre helt nye linjer (er det riktig norsk ord?): Type Tees, som bare har tekst på seg (kul tekst i en kul font, that is), Kids!, som er både vanlige Threadless-skjorter og Type Tees-skjorter for barn, og Threadless Select, som er litt ekstra dyre skjorter. De har trykket 10 nye vanlige skjorter, 10 reprints av tidligere vinnere, 10 Type Tees, 10 Kids!-skjorter og 4 Select-skjorter.

Og i tre dager, fram til den 15., får du alle skjortene, utenom Selected-linja, for 10 dollar. I tillegg får du $3 avslag om du bruker koden Stay Classy! Så stikk til Threadless og skaff deg en fin T-skjorte å vise deg fram i i sommer, nå!

(Disclaimer: Linken til Threadless er en affiliate-link, så om du kjøper noe gjennom den får jeg et gavekort på tre dollar eller der omkring. Det blir ikke noe dyrere for deg, men om du er ond og ikke unner meg mat på bordet, så bruk denne linken for å ikke gi meg noe tilbake :))

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet