Karpe Diem – Rett fra Hjertet!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

I dag har jeg kjøpt en CD! Ok, det konseptet var litt vanskelig å skjønne forstår jeg. La meg prøve å forklare: Jeg, børge, har kjøpt en CD med musikk. Joda, musikk er det jo for så vidt ikke så lenge sida jeg har kjøpt. Jeg har kjøpt DRM-frie mp3-er fra Amnestys Make Some Noise, og jeg har gitt penger til Gatas Parlament fordi de er så snille at de gir meg musikken sin gratis på nettsida si. Men det er ikke sånt jeg snakker om nå. Det som har skjedd er at jeg har løfta kroppen min opp fra stolen, trilla til byen og gått inn i en fysisk platebutikk. Der brukte jeg kontanter (sånne papirlapper og metallbiter, veit du) til å kjøpe en fysisk CD-plate av plast inni et fysisk cover, også det av plast! Jeg vet det høres utrolig ut, men det er faktisk helt sant!

Hva er det som har skjedd som kan få noe sånt til å skje? Jo, i dag er slippdagen til Karpe Diems debutalbum, Rett fra Hjertet! Og etter å ha spilt gjennom plata kan jeg ikke si annet enn at «anstrengelsen» og pengene var så absolutt verdt det! Dette er en fantastisk bra plate. Beaten sitter som støpt, og tekstene er både kule, morsomme, og tankevekkende. Legg så til morsomme, «gammeldagse» in- og outroer på de fleste av låtene, og det er ikke lenger et spørsmål: Kom deg ut og kjøp denne plata så fort som mulig! (Disclaimer: Jeg er omtrent så lagt fra en ekspert på området som du kan komme, så ikke saksøk meg om sannheten er at «Produksjonen er flat og unyansert«, jeg digger den nå, ihvertfall.)

Faktisk kjøpte jeg ikke bare én CD i dag. Jeg raska også med meg singelen Piano. Etter å ha lasta den ned for en noen uker sida (jada, jeg hadde planer om å kjøpe den helt fra starten) syntes jeg at jeg skylte dem det. Dessuten følger det med en bonuslåt som ikke er på albumet og som lett er verdt de tretti kronene singelen koster. Om de hadde hatt Glasskår EP hadde jeg kjøpt den og, men den får jeg heller kjøpe ved en senere anledning.

Om du veit hva som er best for deg får du også med deg slippfesten på Parkteateret i morgen!

78 thoughts on “Karpe Diem – Rett fra Hjertet!

 1. Hvorfor lurer du på det, anonym? Har ikke tretti kroner å avse for å hjelpe Karpe å kunne fortsette å gi ut bra låter, så du tenkte å laste den ned? Hehe.. Neida, jeg skal ikke «skue hunden på hårene», hva vet vel jeg om hva du skal bruke informasjonen til. Jeg håper bare at om du liker dem, så støtter du dem! :)
  Låta heter Fake skjegg og leg.

 2. Hvorfor lurer du på det, anonym? Har ikke tretti kroner å avse for å hjelpe Karpe å kunne fortsette å gi ut bra låter, så du tenkte å laste den ned? Hehe.. Neida, jeg skal ikke «skue hunden på hårene», hva vet vel jeg om hva du skal bruke informasjonen til. Jeg håper bare at om du liker dem, så støtter du dem! :)
  Låta heter Fake skjegg og leg.

 3. Jaja.. Jeg er med deg. Rådigga skiva. Kjøpte den idag. Og det var en kul konsert også, sjølv om jeg egentlig ikke liker parkteateret noe særlig godt, skal jeg være ærlig. Men Karpe er hotshit!

 4. Jaja.. Jeg er med deg. Rådigga skiva. Kjøpte den idag. Og det var en kul konsert også, sjølv om jeg egentlig ikke liker parkteateret noe særlig godt, skal jeg være ærlig. Men Karpe er hotshit!

 5. Jeg digger Karpe diem,de kommer ikke fra norge heller så defor digger jeg dem enda, de RUUUUUUUUUUULLLLLEEEEERRRRR

 6. Jeg digger Karpe diem,de kommer ikke fra norge heller så defor digger jeg dem enda, de RUUUUUUUUUUULLLLLEEEEERRRRR

 7. Hei du som digger Karpe! Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen her. Sykt mange som har kommet hit den siste tiden på grunn av mine skriverier om Karpe Diem, men så godt som ingen som sier noe, så at du gjorde det setter jeg pris på, selv om du mangler en bokstav her og et ord der.. :)
  Si meg, hvorfor digger du dem mer (hvis det var det du mente) fordi de ikke opprinnelig kommer fra Norge?

 8. Hei du som digger Karpe! Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen her. Sykt mange som har kommet hit den siste tiden på grunn av mine skriverier om Karpe Diem, men så godt som ingen som sier noe, så at du gjorde det setter jeg pris på, selv om du mangler en bokstav her og et ord der.. :)
  Si meg, hvorfor digger du dem mer (hvis det var det du mente) fordi de ikke opprinnelig kommer fra Norge?

 9. Endelig noen norske rappere som rapper om noe annet en hoes og street kred som vi egentlig ikke har i norge. Sangene blir så mye bedre når man kan realitere seg med dem. Anbefales på det varmeste!

 10. Endelig noen norske rappere som rapper om noe annet en hoes og street kred som vi egentlig ikke har i norge. Sangene blir så mye bedre når man kan realitere seg med dem. Anbefales på det varmeste!

 11. Jeg kan ikkke annet enn å si meg helt enig med deg, Yamo! Takk for kommentar, både du og Hedda, og karpe fan! :)

 12. Jeg kan ikkke annet enn å si meg helt enig med deg, Yamo! Takk for kommentar, både du og Hedda, og karpe fan! :)

 13. Karpe diem er underholdende men man må innse at karpe ikke representerer Hip hop…de er mer pop og alle soom vet noe om hip hop digger ecuices

 14. Karpe diem er underholdende men man må innse at karpe ikke representerer Hip hop…de er mer pop og alle soom vet noe om hip hop digger ecuices

 15. Alle som vet noe om hiphop vet åssen equicez skrives, nørd!! Og alle som vet at real recognize real! Og Karpe er nok noe av det realeste, down to earth og «mama did`nt raise no fool»- mawfuckerne i Norge nå.

 16. Alle som vet noe om hiphop vet åssen equicez skrives, nørd!! Og alle som vet at real recognize real! Og Karpe er nok noe av det realeste, down to earth og «mama did`nt raise no fool»- mawfuckerne i Norge nå.

 17. halla skjer a’? jeg vil se om dere kan synge dene sangen: yo yo yo i dont bee a soul! yo yo yo! i am am dont be! i am a super star a sei luli i been a super star a sei slou! hehe nei da kødder bare men log deg in på http://www.123spill.no og søk på karpe diem prøv men ikke bli skuffet vis pc killker spille r sån?=)==)

 18. halla skjer a’? jeg vil se om dere kan synge dene sangen: yo yo yo i dont bee a soul! yo yo yo! i am am dont be\! i am a super star a sei luli i been a super star a sei slou! hehe nei da kødder bare men log deg in på http://www.123spill.no og søk på karpe diem prøv men ikke bli skuffet vis pc killker spille r sån?=)==)

 19. Ja, må virkelig si at Karpe Diem er et av de bedre bandene i fra norge, syns det er veldig bra at de synger på norsk, noe de gjør veeldig bra!:D

 20. Ja, må virkelig si at Karpe Diem er et av de bedre bandene i fra norge, syns det er veldig bra at de synger på norsk, noe de gjør veeldig bra!:D

 21. Karpe Diem er så meget meget bra :-) Elsker tekstene deres. Og ikke minst er de gode til å rappe.
  Btw ; bloggen din var bra!

 22. Karpe Diem er så meget meget bra :-) Elsker tekstene deres. Og ikke minst er de gode til å rappe.
  Btw ; bloggen din var bra!

 23. Hei, Mari, takk skal du ha! Hyggelig å få litt positiv tilbakemelding på bloggen også! :) Håper du kommer tilbake!

 24. Hei, Mari, takk skal du ha! Hyggelig å få litt positiv tilbakemelding på bloggen også! :) Håper du kommer tilbake!

 25. Heij….Jeg er såååå glad…Jeg møtte Karpe Diem..De var sjekke spørr du meg:P
  De var rååå kule….De lagde en låt som de sang for oss:D
  Jg har bilde av dere sammen md mg…Skal snart legge dt ut på hjemmesiden min jg:P
  Er bare såååå glad etter å ha møtt dere…
  Har autograf av dere også….
  Magdi laget en tegning til meg også:O

 26. Heij….Jeg er såååå glad…Jeg møtte Karpe Diem..De var sjekke spørr du meg:P
  De var rååå kule….De lagde en låt som de sang for oss:D
  Jg har bilde av dere sammen md mg…Skal snart legge dt ut på hjemmesiden min jg:P
  Er bare såååå glad etter å ha møtt dere…
  Har autograf av dere også….
  Magdi laget en tegning til meg også:O

 27. jør en skoleoppgave om dem dæm e drittbra ass!!!
  kan dokk si non av sangan dæm har skreve????? træng d sjø!!!!!!
  ses

 28. jør en skoleoppgave om dem dæm e drittbra ass!!!
  kan dokk si non av sangan dæm har skreve????? træng d sjø!!!!!!
  ses

 29. jaa dere ruuler jaajaaaa…hurra…dere ruler!!jaja…kom ijenn!dere ruler! Asså shit så heftii..:D:D:D:DJAJA…’

  Jej elske elske..JEG ELSKER DEG!DERE jaja…Cff..Lism haaalloooo???JAJA JAAAAA,…:D

 30. jaa dere ruuler jaajaaaa…hurra…dere ruler!!jaja…kom ijenn!dere ruler! Asså shit så heftii..:D:D:D:DJAJA…’

  Jej elske elske..JEG ELSKER DEG!DERE jaja…Cff..Lism haaalloooo???JAJA JAAAAA,…:D

 31. dokker e bæst æ har alle sangan dokkers åååååååååååååååå ælska dokker som **** dokker e så kul cirag og madi e bra til og ræp ses kjanse neste gang i bodø.hade

 32. dokker e bæst æ har alle sangan dokkers åååååååååååååååå ælska dokker som **** dokker e så kul cirag og madi e bra til og ræp ses kjanse neste gang i bodø.hade

 33. Hei….Dere har jobba bra med musikken deres assa(L) Det er jo helt utrolig ass….Klem….

 34. Hei….Dere har jobba bra med musikken deres assa(L) Det er jo helt utrolig ass….Klem….

 35. Jeg er et stort fan av deg!
  Syns hele gruppa er rå bra og har alle sangene deres!

  Håper vi ses en dag ass!
  KARPEDIEM ruler ass!

 36. Jeg er et stort fan av deg!
  Syns hele gruppa er rå bra og har alle sangene deres!

  Håper vi ses en dag ass!
  KARPEDIEM ruler ass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.