web analytics
Skip to content →

Ny Changemaker-gruppe på UiO

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Oppdatering: Changemaker Studentgruppe Oslo har nå fått sin egen nettside/blogg.

Changemaker er ganske store i Norge, men har vært skuffende svake i Oslo lenge. Bergen har to lokalgrupper, en for studenter og en for de som er yngre, men til nå har Oslo bare hatt én gruppe. Det forandrer seg på mandag når Changemaker inviterer til uforpliktende oppstartsmøte for studentgruppa på Universitetet i Oslo. Sakset fra “pressemeldingen:”

Changemaker jobber med de grunnleggende årsakene til den skjeve ressursfordelingen mellom det rike nord og det fattige sør. Dette gjør vi gjennom å fokusere på fem temaer: Klima, hiv/aids, u-landsgjeld, handel og fred.

I løpet av semesteret vil vi arrangere foredrag, debatter, aksjoner, forfatterkvelder og selvfølgelig masse sosialt!

Dersom du ønsker å vite mer, kom på et uforpliktende oppstartsmøte der leder i Changemaker, Jens Aas Hansen, er innleder.

Tid: Mandag 28.aug kl 18.00
Sted: Harriet Holters hus

Har du spørsmål? Ta kontakt med Elisabeth Ruud på 41630337 eller elisabeth_980 @ hotmail dått com

Om du bor i Oslo, men ikke går på UiO, eller bor et annet sted i landet, og lurer på om å være med i en Changemaker-lokalgruppe kunne vært noe for deg, finner du en oversikt over alle lokalgruppene, med kontaktinformasjon, på changemaker.no.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet Miljø Politikk Rettigheter Samfunn Sør/Nord