Koselig tagging

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Jeg vet ikke hva du synes om vanlig tagging med spraybokser og sprittusjer, men uansett om du så skulle være en innbitt motstander av all form for uoppfordret fargelegging av vegger og lyktestolper så jeg er sikker på at du vil elske Knitta-crewet sin form for tagging!

Knitta tag

Knitta strikker ting som de fester rundt alt fra lyktestolper og antenner på biler, til gjerder og en sten på den kinesiske mur! Ta en titt på bildene av «piecene» deres, og la deg gjerne inspirere! Om du vet om noe lignende her i Norge (eller starter noe sånt etter å ha sett dette), så må du sifra! Det hadde vært fantastisk. :)

12 thoughts on “Koselig tagging

 1. Sounds like a deal! At du strikker, altså. Jeg henger gjerne opp, men tror nok ikke jeg gidder å hekle akkurat..

 2. Sounds like a deal! At du strikker, altså. Jeg henger gjerne opp, men tror nok ikke jeg gidder å hekle akkurat..

 3. får se om vi ender i samme by først da, det gjør praktiseringen litt enklere.. du kan jo strikke i stedet, men hekling er raskere syns jeg ;P

 4. får se om vi ender i samme by først da, det gjør praktiseringen litt enklere.. du kan jo strikke i stedet, men hekling er raskere syns jeg ;P

 5. drikk most? da må vi få føyet til underskrift eller slagord fra Rune Larsen! Han lovet å starte å drikke eplemost i steden for cola hehe ;)

 6. drikk most? da må vi få føyet til underskrift eller slagord fra Rune Larsen! Han lovet å starte å drikke eplemost i steden for cola hehe ;)

 7. Alette: Absolutt. Kanskje jeg kommer tilbake til det..

  gullfisken: Tror ikke jeg kommer til å gjøre det, akkurat. Men å drikke most i steden for Cola er jo veldig smart!

 8. Alette: Absolutt. Kanskje jeg kommer tilbake til det..

  gullfisken: Tror ikke jeg kommer til å gjøre det, akkurat. Men å drikke most i steden for Cola er jo veldig smart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.