web analytics
Skip to content →

Børge oppdager nye blogger 1.5: Ad:varsel

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Denne har ligget tålmodig og ventet lenge nå, men på grunn av de siste dagers mediaoppmerksomhet rundt dette temaet føler jeg at det nå er på tide å tørke støvet av denne oppdgelsen. Jeg har hele tiden tenkt at dette er en så bra og viktig blogg at den fortjener en post helt for seg selv. Derav versjonsnummer 1.5 på dette innlegget.

Ad:varsel er en blogg om varsling. Varsling er å si fra om kritikkverdige forhold i en bedrift eller organisasjon du selv jobber for. Varslere blir gjerne kritisert av bedriften sin for å avsløre bedriftshemmeligheter, og de kan også bli utsatt for mye værre ting enn verbal kritikk. Det er nettopp derfor det har vært en del oppmerksomhet rundt dette temaet i media i det siste. Boka “Varsleren” handler om hvordan professor Ola Didirik Saugstad fikk gjennomgå etter å ha varslet om kritikkverdige forhold ved Rikshospitalet.

Ad:varsel er en viktig blogg. Den tar varsling veldig alvorlig og formidler informasjon om alt fra nye lovforslag som gjør det lettere eller værre å varsle, til hvordan folk som nylig har varslet blir behandlet og medias dekning av varsling. Ad:varsel er verdt en plass i din feedreader!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Blogging NB Rettigheter

6 Comments

 1. Tusen takk Børge – det var veldig pent sagt og skrevet. Hjertelig takk.

 2. Tusen takk Børge – det var veldig pent sagt og skrevet. Hjertelig takk.

 3. Børge

  Bare hyggelig.. :) Skulle skrevet dette for lenge sida!
  Bare én ting jeg savner på Ad:varsel: Å få svar på kommentarene mine. Det er alltid så koslig.. :)

 4. Børge

  Bare hyggelig.. :) Skulle skrevet dette for lenge sida!
  Bare én ting jeg savner på Ad:varsel: Å få svar på kommentarene mine. Det er alltid så koslig.. :)

 5. Du har helt rett – svar bør man få! Det er alltid hyggelig, enig i det. Skal skjerpe meg masse, og fortsett med tips om saker du mener hører med til bloggen.

 6. Du har helt rett – svar bør man få! Det er alltid hyggelig, enig i det. Skal skjerpe meg masse, og fortsett med tips om saker du mener hører med til bloggen.

Comments are closed.