web analytics
Skip to content →

"Ny" podcasting-side, Odeo, i offentlig beta + BBC OpenSource

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Odeo, en etterlengtet tjeneste for de som liker å høre på, og de som liker å lage podcasts, er nå ute i offentlig beta etter en lukket beta-periode hvor den bare var tilgjengelig for de som fikk invitasjon. Odeo lar deg lage, hoste, og distribuere dine egne podcasts helt gratis. Du kan også bruke den til å abonnere på (laste ned automatisk) andres podcasts. Allerede nå har de blant annet en “behind the scenes” podcast fra Tour de France, av Discovery Channel og teknologinyheter fra CNET. Enten du trenger å fylle opp din portable mediaspiller, har lyst til å starte din egen podcast, eller vil nå flere med din allerede eksisterende podcast, er Odeo verdt et besøk. Odeo har også en blogg.

I tillegg må jeg nevne at BBC, den store og anerkjente mediabedriften fra Storbritannia som tidligere har bidratt til flere åpen kildekode-prosjekter, nå har laget en nettside med alle de åpen kildekode-prosjektene de selv har startet. BBC – OpenSource. Hvis du er mer interessert kan du lese diskusjonene på Slashdot. (Via hackaday)

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Åpen kildekode Internett Kultur