web analytics
Hopp til innhold →

Firefox 1.0.5 og et par Extensions

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Firefox 1.0.5 er nå tilgjengelig for nedlasting. 1.0.5. fikser flere sikkerhetshull, deriblant to kritiske, og forbedrer stabiliteten. Foreløbig finnes 1.0.5 bare på engelsk, men kommer ganske sikkert snart på norsk. (Via Download Squad)

Apropos Firefox: LinkChecker er en veldig praktisk Utvidelse (Extension) til Firefox. Den gir deg en knapp som, etter å ha blitt trykket, markerer alle linkene på en nettside med forskjellige farger etter som de fungerer, er ødelagte, eller bare videresender deg. Den er praktisk både til å sjekke linker på din egen blogg for ødelagte linker, og hvis du kommer til en side med mange linker er det greit å slippe å kaste bort masse tid på de som ikke fungerer.

Og forresten, en liten ting til: Google Toolbar beta er nå tilgjengelig også for Firefox. Google har også gitt ut en Utvidelse som gir søkefeltet øverst til høyre i Firefox samme funksjon som Google Suggest. Jeg kommer kanskje til å skrive litt mer om flere forskjellige alternative søkemotor-verktøylinjer for Firefox senere, for Google er ikke den eneste søkemotoren, og den er faktisk en av de treigeste til å tilpasse sin verktøylinje til Firefox.

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.
Les også:  Reservasjon mot Telefonkatalogen

Publisert i Åpen kildekode Internett Programmer

Kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.