web analytics
Skip to content →

Hvite bånd. Oppdatering

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Oppdatering 02.09.05: Et til sted hvor du kan skaffe deg Hvite Bånd er lagt til lista

Det er en god stund siden jeg skrev om de hvite båndene. Den gangen delte Kirkens Nødhjelp dem ut gratis, men etter kort tid ble etterspørselen så stor at de ikke hadde mulighet til det lenger. Derfor har nok noen blitt litt skuffet når de har fulgt linken fra innlegget mitt for å bestille bånd. Jeg burde selvsagt ha oppdatert tidligere, men nå får du altså vite hvor du kan få tak i disse båndene:

  • Kirkens Nødhjelp selger dem nå for 20 kr. pr stykk på Cubus og Dressmann.
  • Caritas Norge selger også hvite bånd. Send mail til hviteband@caritas.no og de sender deg så mange bånd du ber om for 10 kr. pluss porto.
  • Oxfam har laget en egen Make Poverty History-butikk på nettet. Der kan du bestille både ett og ett bånd, eller pakker på 5, 10, 50, og 100 bånd. Ved kjøp av pakker får du kvantumsrabatt. De har både de vanlige silikonbåndene, selvlysende bånd, tøy-bånd, og andre. I tillegg har de andre effekter som nøkkelringer og T-skjorter. Eller hva med en Make Poverty History hotpants laget av rettferdig handlet bomull? Selv kunne jeg tenke meg en boxer.. :)

Det er ikke noe problem å kjøpe fra Oxfam. Jeg har selv kjøpt flere bånd derfra og en T-skjorte. Bare vær oppmerksom på at størrelsene er litt korte.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Politikk

2 Comments

  1. […] Støtte kan du vise ved å gå med et hvitt bånd rundt armen, du får til og med båndet helt gratis Desverre får du ikke båndet gratis lenger, men det er fremdeles lett å få tak i! Du kan også ha et hvit bånd eller et banner på nettsiden din. […]

  2. […] De hvite båndene til Make Poverty History har tydeligvis blitt populære, og det er selvsagt ingen ting som gleder meg mer enn når noe så positivt blir populært og utbredt. Jeg har skrevet om de hvite båndene noen ganger før, og mange har fulgt de linkene jeg har oppgitt til (i starten) hvor man kunne få slike bånd gratis, og (senere) hvor man kan kjøpe dem billig. […]

Comments are closed.