Nytt hjem

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Dette er altså børge forteller om livet sitt nye hjem. Jeg håper du kommer til å like deg her. Interiøret er ikke fastsatt enda, så det kan fort forandre seg, og det er selvsagt mye annet som ennå ikke er på plass. Mange esker står stabla rundt litt hulter til bulter og det kan ta litt tid før jeg klarer å få pakket ut alt og ryddet det på plass der det skal. Det kan også hende at det vil ligge og slenge litt malingspann og plankerester rundt om, men vær venlig å overse det, så skal jeg nok få rydda opp alt til slutt.

Desverre har jeg ikke klart å importere de gamle innleggene mine (ennå), så derfor vil jeg bruke min gamle plasering som arkiv.

Jeg har drevet børge forteller om livet siden 25. mai 2004.

10 thoughts on “Nytt hjem

  1. Gratulerer med nytt domene og weblogg. Spesielt artig er ditt valg av domene fordi det ligner så mye på domenet til et av mine nettsteder, Fortellinger.net. Vi er jo nesten navnebrødre. :-)

  2. Gratulerer med nytt domene og weblogg. Spesielt artig er ditt valg av domene fordi det ligner så mye på domenet til et av mine nettsteder, Fortellinger.net. Vi er jo nesten navnebrødre. :-)

  3. Det var ingen dum idé. Kanskje jeg gjør det en dag..
    Men jeg må bare spørre: hvorfor linker du til feeden din i steden for til index her på kommentaren?

  4. Det var ingen dum idé. Kanskje jeg gjør det en dag..
    Men jeg må bare spørre: hvorfor linker du til feeden din i steden for til index her på kommentaren?

  5. Det aner jeg ikke, lol – valgte den første linken som kom opp når jeg begynte å skrive. Helt på trynet selvsagt. Denne gangen skal det være ok, da :D

  6. Det aner jeg ikke, lol – valgte den første linken som kom opp når jeg begynte å skrive. Helt på trynet selvsagt. Denne gangen skal det være ok, da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.