web analytics
Skip to content →

Hvit svindel

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

De hvite båndene til Make Poverty History har tydeligvis blitt populære, og det er selvsagt ingen ting som gleder meg mer enn når noe så positivt blir populært og utbredt. Jeg har skrevet om de hvite båndene noen ganger før, og mange har fulgt de linkene jeg har oppgitt til (i starten) hvor man kunne få slike bånd gratis, og (senere) hvor man kan kjøpe dem billig.

Men nå er det noen som har sett sitt snitt til å tjene en slant på dette. Nei, jeg snakker ikke om “kopi-båndene” fra Narvesen og litt forskjellig andre steder som det var litt bråk rundt en liten stund, jeg snakker om folk som kjøper hvite bånd billig, mest sansynlig fra de stedene jeg har skrevet om, og deretter lurer folk til å kjøpe dem dyrt. På QXL selges forskjellige varianter av de hvite båndene, både de vanlige silikonbåndene, bomullsbåndene og de selvlysende båndene, som alle kan kjøpes for ett pund fra Oxfam (se link ovenfor), for rundt 40 kr. Jeg har også sett dem oppi rundt 70 kr.

Er det noen som vet om det er mulig å gjøre noe med dette, er det mulig å få QXL til å fjerne disse auksjonene? Det å utnytte en så bra kampanje for egen vinning syns jeg er ganske nedrig.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet