web analytics
Skip to content →

Hadet bra!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Om bare noen få timer stikker jeg og blir borte i omtrent én uke, kanskje lenger hvis det skjer noe ekstraordinært. Jeg håper jeg overlever å være borte fra Internett og blogging så lenge! :)
Før jeg drar er det bare et par ting jeg må nevne:

 • Politikerne i Bergen er i ferd med å inngå en 15 årig kontrakt med den amerikanske mediegiganten Clear Channel om å putte opp masse reklame i byen. Det er veldig lite åpenhet rundt disse forhandlingene som går på å selge folks offentlige rom. Om du vil ha mer informasjon om dette sjekk For Bergen. Jeg vil også anbefale å signere oppropet som avsluttes med disse ordene:

  Salget skjer bak vår rygg.

  Vi vil ikke ha dette. Politikerne har ingen rett til å selge byens borgere som publikum en hel barndom fremover i tid. Vi vil se den helhetlige planen. Skal vi ikke bli hørt?

  Saken må behandles i bystyret!

  For å reklamere for seg selv sier Clear Channel:

  Utendørsreklame virker, det selger produkter for våre kunder. Du kan ikke slå det av eller velge det bort. Tid er knapp ressurs, utendørsreklame stjeler kun øyeblikk, de fleste andre mediekanaler stjeler tid.

 • Jeg har for første gang foreslått en sak for Boing Boing. Jeg får jo ikke sjekka om de gjør meg den ære å skrive om den saken før jeg er tilbake, men hvis du ser at Boing Boing skriver noe om Ibsen i nærmeste framtid, så er det nok min skyld. Den første (og til nå eneste) saken jeg sendte inn til Slashdot for en stund siden ble imidlertid avslått.

Hvis du også har tenkt deg på sommerferie i løpet av den nærmeste fremtid vil jeg ønske deg en riktig god ferie og en god sommer! :)

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.
Les også:  Pasjon og politikk

Published in Aksjonisme Politikk

One Comment

Comments are closed.