web analytics
Skip to content →

Stikkord: oslo s

Hvordan gratis trådløst nett på Oslo S redda livet mitt (Del to av to)

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

*kremt*
Ja, jeg vet jeg lovet å gi dere denne episoden i går. Men ting skjedde, som de ofte gjør, og det ble til at jeg måtte utsette det én dag. Til alle de som har sittet i neglebitende forventning, til alle de som har kastet seg urolig fram og tilbake i sengen og ikke fått blund på øynene de to siste nettene, til alle de som fullstendig mistet evnen til å gjøre et slag fornuftig i går fordi de bare satt forran skjermen og trykket F5 på bloggen min i håp om å endelig få lese del to av historien om hvordan trådløst gratis internett på Oslo S redda livet mitt (og til alle deres familiemedlemmer): Jeg ber dypt og inderlig om unnskyldning. Det var over hodet ikke meningen å holde dere slik på pinebenken!
Og til alle de som ikke har lest del en av dette Bragepris-verdige, uhorvelig spennende stykke doku-litteratur har jeg bare én ting å si: Gjør det nå!

Her fortsetter historien:

23 Comments