web analytics
Skip to content →

123 6-8

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Det er sjelden noen slenger en meme i min retning, noe som egentlig er ganske greit med tanke på at jeg sjelden skriver særlig personlig. Men i det siste har det svirret rundt en meme som jeg faktisk kunne tenke meg å være med på, så jeg ble glad da jeg så at Helges net “tagget” meg med akkurat denne. Reglene er som følger:

  1. Bla opp i den nærmeste boken du finner
  2. Slå opp side 123
  3. Finn den femte setningen
  4. Skriv de neste tre setningene
  5. Tagg fem personer som skal følge opp og fortell hvem som tagget deg

Litt upassende, kanskje, men den boken som ligger meg nærmest akkurat nå er en jeg bare har begynt å lese et par sider i, og det til og med for ganske lenge siden. Det betyr ikke at den er kjedelig eller uinteressant, jeg har absolutt lyst til å lese den. Men som du kanskje har merket, om du er en fast leser av denne blogg, så har jeg ikke hatt energi til å gjøre mye i det hele tatt en stund nå (det er godt over en måned siden mitt forrige innlegg. Noe av grunnen til dette kan forsåvidt ha med at Twitter har tatt over en del for bloggen, men det er en annen sak for en annen bloggpost.. :))

Uansett: Boken som lå på en armlengdes avstand er “The Anarchist in the Library – How the Clash Between Freedom and Control is Hacking the Real World and Crashing the System” av Siva Vaidhyanathan,utgitt i 2004.

Jeg slår opp på side 123 og finner at setning 6-8 sier følgende:

Five weeks after the attacks, the U.S. Congress passed, without debate, ande the president signed into law, without hesitation or deliberation, a 342-page document that hardly anyone had read completely: the Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism (USA Patriot) Act of 2001. The act radically revised legal protections against government surveillance of electronic communication. It eased the burden on federal law enforcement agents who monitor Internet and telephonic traffic.

Så var det å gi stafettpinnen videre. Ikke helt lett, det er mange bra bloggere der ute, men jeg velger å slenge den over til Bekkelund, bza.no, Velmont, Eirik Stavelin, og Eirik Solheim. Plukk den opp den som vil.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet

4 Comments

  1. Har sett denne samme i tysk versjon… men nei, ble ikke tagget denne gangen heller :(

  2. Har sett denne samme i tysk versjon… men nei, ble ikke tagget denne gangen heller :(

  3. Bare hyggelig, Børge:-) Interessant å se hva folk leser av bøker. Blir litt monotont når folk siterer fra datafagbøker heletiden. Boken din dekker forsåvidt et interessant emne, kunne tenkt meg å lese den selv.

  4. Bare hyggelig, Børge:-) Interessant å se hva folk leser av bøker. Blir litt monotont når folk siterer fra datafagbøker heletiden. Boken din dekker forsåvidt et interessant emne, kunne tenkt meg å lese den selv.

Comments are closed.