web analytics
Skip to content →

TV-aksjonen: Ring 02025 for å gå med bøsse

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Om du leser dette sent på natten eller nogen lunde tidlig på morgenen er det ikke for sent å melde seg som bøssebærer. Bare ring 0225 02025, og du får beskjed om hvor er mest etterlengtet. Om du ringer midt på natten ringer de deg opp igjen når de kommer på jobb. Les om TV-aksjonen Sammen for barn. Kontonummeret er 8380.08.09005 for deg, og 8382.08.05200 for arbeidsplassen din. Du får skattefradrag ved gave på 500 kroner eller mer.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in smånytt

2 Comments

  1. Jeg respekterer de som går bøssebærere. Jeg gjorde det selv under TV-aksjonen i 2005 da jeg var i militæret, og ble sendt rundt i Harstads gater for å samle inn penger, og folk er faktisk mye mer villige til å gi enn jeg trodde! Jeg vet ihvertfall at jeg skal gi!

  2. Jeg respekterer de som går bøssebærere. Jeg gjorde det selv under TV-aksjonen i 2005 da jeg var i militæret, og ble sendt rundt i Harstads gater for å samle inn penger, og folk er faktisk mye mer villige til å gi enn jeg trodde! Jeg vet ihvertfall at jeg skal gi!

Comments are closed.