Slutt på spam i Aurskog-Høland!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Det er utrolig deilig med politikere som tør å ta fornuftige grep for å beskytte både det fysiske og mentale miljøet, og slike politikere har de tydeligvis i Aurskog-Høland. Der går man fra nyttår av nemlig endelig over fra det forferdelige «opt-out»-systemet vi alle har i dag, til et fornuftig «opt-in»-system iforhold til reklame i posten. Nå må alle aktivt sifra om de ikke vil ha reklame i posten (opt-out), men fra nyttår blir det snudd på hodet i Aurskog-Høland; Du må aktivt sifra om du vil ha reklame i posten. Siden jeg har en sterk følelse av at de færreste vil savne reklamen nok til å be om å få den tilbake, og fordi reklame i posten årlig koster naturen 35 kilo papir (trær, frakt, behandling, kjemikalier, frakt (som går direkte over i frakt av all søpla tilbake til gjenbruk og fyllinger igjen)) pr. husstand, er dette den mest fornuftige måten å forholde seg til reklame i posten! All mulig heder og ære til de som kom på, og fikk igjennom, denne loven! Reklame er enda mer unyttig enn telefonkatalogen, og det er mye mer irriterende. Jeg er sikker på at de fleste får mer enn nok spam i innboksen og kommentarfeltet, men den type spam er det litt vanskeligere å regulere. Når skal resten av politikerne innse at den spamen som faktisk er mulig å regulere bør reguleres? Den dagen blir en god dag for Norges befolknings mentale helse.

[Via NRK]

9 thoughts on “Slutt på spam i Aurskog-Høland!

  1. Dette er jo utruleg! :D So kult. Eg hev «opta-ut», men gløymd å gjort det på den nye bustaden no når eg hev flytta. Eg vart so sint då all posten min vart sendt vekk av di den h* reklamen tok opp all plassen (trass i at eg hadde reservert meg og hadde klistremerke bak postboksen.

    Eg hev eit tøft bilete av Kringsjå postmottak, *alle* kastar raklamen her – og dei dagane me fær spesielt mykje ser ein korleis det gjeng (dei fira digre søppelkassane som vert tømt kvar vekedag er heilt fulle).

  2. Dette er jo utruleg! :D So kult. Eg hev «opta-ut», men gløymd å gjort det på den nye bustaden no når eg hev flytta. Eg vart so sint då all posten min vart sendt vekk av di den h* reklamen tok opp all plassen (trass i at eg hadde reservert meg og hadde klistremerke bak postboksen.

    Eg hev eit tøft bilete av Kringsjå postmottak, *alle* kastar raklamen her – og dei dagane me fær spesielt mykje ser ein korleis det gjeng (dei fira digre søppelkassane som vert tømt kvar vekedag er heilt fulle).

  3. veldig bra nyhet. får håpe storbyene følger opp dette. er jo helt latterlig at spam er default skrudd på :-)

  4. veldig bra nyhet. får håpe storbyene følger opp dette. er jo helt latterlig at spam er default skrudd på :-)

  5. Bra. Reklame i posten er mye verre enn telefonkatalogen. I telefonkatalogen står det tross alt noen nyttige opplysninger. Det gjør det ikke i reklamen.

  6. Bra. Reklame i posten er mye verre enn telefonkatalogen. I telefonkatalogen står det tross alt noen nyttige opplysninger. Det gjør det ikke i reklamen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.