web analytics
Skip to content →

Lydopptak: Markering av 40 års okkupasjon av Palestina. Kåre Willoch, Cecilie Holtan, ambassadør Yasser Najjar

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

“De som dreper 28 ganger så mange som terroristene kalles ikke terrorister. […] Vestens krav om slutt på volden rettes ensidig til de som utøver minst vold.” -Kåre Willoch.

I går var det en stille markering av at det er 40 år siden Israels okkupasjon av Palestina begynte. I den forbindelse talte Kåre Willoch, Cecilie Holte, som har vært ledsager i Palestina i 3 måneder, og Palestinas ambassadør i Norge Yasser Najjar. I tillegg sang Kari Bremnes vuggesanger fra Ondskapens Akse akkompagnert på gitar av Knut Reiersrud. Jeg var der og tok opp talene, som du kan laste ned her. Jeg kom på å ta det opp akkurat litt seint, så jeg har ikke med de første to setningene Willoch sa. I tillegg beveget jeg meg etterhvert for nærme høyttalerne, noe som dessverre gjør at opptaket av Najjar er ganske dårlig, og at opptaket av Bremnes og Reiersrud ble så ubrukelig.

(Høyreklikk, Lagre som..)

Kåre Willoch (MP3 – 2,0 MB)
Kåre Willoch (Ogg – 3,2 MB)

Cecilie Holtan (MP3 – 1,2 MB)
Cecilie Holtan (Ogg – 1,9 MB)

Yasser Najjar (MP3 – 1,7 MB)
Yasser Najjar (Ogg – 2,9 MB)

(Ikke spør meg hvordan jeg klarte å få Ogg-filene til å bli større enn MP3-filene. Det er et mysterium.)

Jeg merka virkelig at øynene begynte å svi da jeg hørte Holtan fortelle hva hun har opplevd på bare den korte tiden hun har bodd i Palestina. Tenk da på hvordan det er for dem som lever hele livet der. Det er helt hinsides at verden godtar det som skjer!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Opptak Politikk Rettigheter

4 Comments

 1. Dette høyreklikk og lagre (lenke som (i FF) funka ikke. Ville ikke spilles av i winamp.
  Vil gjerne høre.

 2. Dette høyreklikk og lagre (lenke som (i FF) funka ikke. Ville ikke spilles av i winamp.
  Vil gjerne høre.

 3. Børge

  Hei, Erik. Det hadde sneket seg inn en skrivefeil i linken til MP3-filen av Willoch sin tale. Nå skal alt være i orden. Om du fremdeles ikke får det til, så sifra, så kan jeg sende det på mail.

 4. Børge

  Hei, Erik. Det hadde sneket seg inn en skrivefeil i linken til MP3-filen av Willoch sin tale. Nå skal alt være i orden. Om du fremdeles ikke får det til, så sifra, så kan jeg sende det på mail.

Comments are closed.