web analytics
Skip to content →

Dine penger finansierer fremdeles klasebomber og miner

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Det etiske rådet for oljefondet har ført Norge noen skritt videre i retning sivilisasjonen, men det var skuffende å høre på radioen i dag at Dagbladet har funnet ut at over 380 millioner av dine og mine kroner fremdeles er investert i selskaper som produserer klasebomber og landminer! I mine øyne burde vi trukket alle pengene våre ut av ethvert firma som er innblandet i det militære, men at vi i det minste ikke er med på å lage landminer og klasebomber burde være en selvfølge!

Oppdatering: Skriv under på Røde Kors Ungdoms kampanje mot klasebomber. [Via Sungame]

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Politikk smånytt

3 Comments

  1. Takk for at du holder oss bloggere oppdatert på et trist kapittel i oljefondets historie. Takk for at du linker til meg også, jeg skal linke til denne posten når jeg for oppdatert min egen blogg på dette området.

  2. Takk for at du holder oss bloggere oppdatert på et trist kapittel i oljefondets historie. Takk for at du linker til meg også, jeg skal linke til denne posten når jeg for oppdatert min egen blogg på dette området.

Comments are closed.