web analytics
Skip to content →

Bilder fra lanseringen av Harry Potter and the Deathly Hallows

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

[Slapp av, dette blir med all sannsynlighet den siste “bilder fra”-posten på veldig lenge. Jeg kommer snart tilbake på mitt vanlige spor igjen! :)]

Ja, jeg tok faktisk turen ut midt på natta mellom den 20. og 21. juli for å få med meg lanseringen av den siste Harry Potter-boka. Jeg er ikke av den typen som kler meg ut i svarte kapper eller Gryffindor-skjerf, men jeg synes bøkene er såpass bra at det var verdt å få med seg markeringen av at historien om Harry Potter nå, etter ti år, er omme. Ihvertfall håper jeg at historien er slutt. Ikke misforstå meg, bøkene er fantastiske (selv om jeg ble en smule skuffet over denne siste boka), men jeg håper vi slipper å se “Young Harry Potter”-tegneserier på barne-tv om noen år. Det skulle ikke forundre meg om det skjer, mange festlige barne-tv-stunder kan nok komme ut fra en ung Harry Potter som får morsomme, spennende, og uforklarlige ting til å skje uten at noen skjønner hvordan eller hvorfor, men jeg syns han fortjener bedre enn det. Han fortjener å få hvile i fred.

Uansett. Jeg tok selvsagt med meg kameraet, for å ta bilder av de som faktisk kler seg ut i kapper og spisse hatter, og dro til Egertorget hvor Ark holdt fest. Da jeg kom dit, ett sted etter klokka 11 på kvelden, var det bare en håndfull folk der som satt rett utenfor døra, men da butikkdørene åpnet klokka 01.01, ett minutt etter midnatt i England, var det stappfullt. Siden jeg ikke hadde tenkt å kjøpe boka der og da (gode venninner hadde forhåndsbestilt den til meg), snek jeg meg inn bakveien, tok noen bilder, og fikk tak i en bok som jeg så satte meg ned og begynte å lese de første sidene i. Da jeg kom ut igjen, ca. en halvtime senere, var det fremdeles en god kø utenfor.

Her kommer noen utvalgte bilder fra natten, som endte med at jeg måtte gå hjem fra sentrum klokka 2 natt til lørdag. Heldigvis var de eneste skumle, svartkledde menneskene jeg traff med på lanseringen.. ;) Om du vil se flere bilder finner du dem hos fantastiske Ipernity.

00001
Denne gjengen var de første som møtte meg da jeg kom.

00018
Ark hadde satt opp en mini-scene hvor de blant annet hadde en quiz og en konkurranse om beste kostyme, som du ser her. I midten ser du professor Snape, og ved siden av ham står Harry Potter, med rødt slips. Hun vant konkurransen. Jenta i hvit hadde med seg noe som så ut som en offisiell Harry Potter-tryllestav.

00026000270002800029
Jeg stilte meg oppå scena og tok et slags panorama-bilde av køen. Jeg tenkte ikke på det før en liten stund etter at døren hadde åpnet, så en del folk hadde allerede trengt seg inn.

00042
Noen er litt større fans enn andre.. :)

00046
Denne lille heksen ble intervjuet av TV 2. Personlig syns jeg nok hun er litt for ung for de siste bøkene. Var bare de aller første av dem som var barnebøker. Bøkene fulgte leserene av de første bøkene etterhvert som de vokste, og de siste bøkene er helt klart ungdomsbøker i mine øyne.

00048
Jeg var ikke den eneste som ikke klarte å vente med å begynne å lese. Denne jenta begynte på første kapittel, The Dark Lord Ascending, mens hun sto i kø.

Du finner, som sagt, flere bilder hos Ipernity.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet

4 Comments

  1. Syntes det var en fin beguvenhet å blogge fra, jeg. Men ut fra bildet ville jeg satt ordet “kø” i anførselstegn… :P

  2. Syntes det var en fin beguvenhet å blogge fra, jeg. Men ut fra bildet ville jeg satt ordet “kø” i anførselstegn… :P

  3. Børge

    Hehe.. Ja, “kø” var vel kanskje en liten underdrivelse.. :)

  4. Børge

    Hehe.. Ja, “kø” var vel kanskje en liten underdrivelse.. :)

Comments are closed.