web analytics
Skip to content →

Piano bør bli årets "sommerhit"!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Hvis det er én låt i år som fortjener å bli den såkallte “årets sommerhit/sommerlåt” (et begrep jeg sjelden bryr meg om, forresten), så er det Karpe Diems Piano! Den har deilig flyt og veldig bra tekst! Kjøp singelen nå, og husk å få med deg Karpe Diems første album, Rett Fra Hjertet, den 12. juni! Og når du først er i gang kan du liksågodt kjøpe Glasskår EP også, du vil ikke angre!

Teksten til Piano finner du nå her

Technorati Tags: , , , , , , , .

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Annet Personlig smånytt

One Comment

  1. […] Etter at jeg, for litt siden, kom til å nevne at jeg synes Karpe Diems nyeste singel, Piano, bør få den tvilsomme ære av å bli “kåret” til årets “sommerhit” har jeg fått mange treff fra folk som har søkt etter “karpe diem piano tekst”, eller lignende. Ingen har tatt seg bryet med å legge igjen en kommentar med spørsmål om jeg har det de leter etter, men siden jeg tilfeldigvis fant teksten i dag mens jeg søkte etter et sted å kjøpe singelen, og fordi jeg synes at teksten er veldig bra, tenkte jeg at jeg kunne svare på det uartikulerte spørsmålet som søkemotor-treffene er et uttrykk for. Mine damer og herrer, jeg gir dere Piano: […]

Comments are closed.