Minst to dør i siste Harry Potter-bok (og kanskje noe enda værre!)

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Som første norske blogger kan børge nå avsløre at J. K. Rowling, i følge AP har sagt at to hovedpersoner i Harry Potter-serien kommer til å dø i syvende og siste bok, og hun hinta fram mot noe enda værre (som du kan lese under om du vil)!

«The final chapter is hidden away, although it’s now changed very slightly. One character got a reprieve. But I have to say two die that I didn’t intend to die,» she said. «A price has to be paid. We are dealing with pure evil here. They don’t target extras do they? They go for the main characters. Well, I do.»

I tillegg sa hun at det kan være at Harry potter selv må bøte med livet i kampen mot det onde (eller for at ingen skal utnytte Harry Potters navn for å tjene penger på å «fortsette» serien etter hennes død), men hun ville ikke si noe sikkert.

[Via Newsvine]

4 thoughts on “Minst to dør i siste Harry Potter-bok (og kanskje noe enda værre!)

  1. Jeg har ikke lest alle selv, men de to jeg har lest (5 og 3 eller 4?) var fantastisk fengende. Jeg følte at jeg virkelig ble sugd inn i det universet som blir beskrevet. Så jeg skal lese alle bøkene vil anbefale deg å gjøre det samme! :)

  2. Jeg har ikke lest alle selv, men de to jeg har lest (5 og 3 eller 4?) var fantastisk fengende. Jeg følte at jeg virkelig ble sugd inn i det universet som blir beskrevet. Så jeg skal lese alle bøkene vil anbefale deg å gjøre det samme! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.