web analytics
Skip to content →

Yahoo! Podcasts (Unicef og Bloggforum pods)

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Yahoo! Podcasts

Oppdatering: Her er en grundig anmeldelse av Yahoo! Podcasts.

Yahoo! har nå kommet med en ny nettside for podcasts. Yahoo! Podcasts er (selvfølgelig) i beta og ser ut som et godt tillegg til Odeo for dem som er ute etter gode podcasts. Som Odeo lar Yahoo! Podcasts deg både finne, lytte til, og abbonere til podcasts, men i motsetning har de ikke en egen tjeneste som lar deg lage dine egne podcasts.

Det var interesant å se på Yahoo! Podcasts at Unicef faktisk har en egen podcast. Spennende at en så stor og internasjonalt annerkjent organisasjon tar i bruk slike “nye medier” for kommunikasjon.

Og igjen har det blitt lagt ut en podcast fra Bloggforum. Første gang var det paneldebatten, denne gangen er det diskusjonen om markedsføring av egen blogg som er lagt ut. Og om du er heldig vil du også kunne høre min stemme der noen ganger.. :)

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Blogging Internett