web analytics
Skip to content →

Stikkord: sommerhit

Teksten til Karpe Diems Piano

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Oppdatering 12.06: Jeg har vært på byen i dag og kjøpt meg Rett fra Hjertet, plata som Piano er fra, og der står alle sangtekstene, så nå er teksten retta opp til å være helt riktig.

Etter at jeg, for litt siden, kom til å nevne at jeg synes Karpe Diems nyeste singel, Piano, bør få den tvilsomme ære av å bli “kåret” til årets “sommerhit” har jeg fått mange treff fra folk som har søkt etter “karpe diem piano tekst”, eller lignende. Ingen har tatt seg bryet med å legge igjen en kommentar med spørsmål om jeg har det de leter etter, men siden jeg tilfeldigvis fant teksten i dag mens jeg søkte etter et sted å kjøpe singelen, og fordi jeg synes at teksten er veldig bra, tenkte jeg at jeg kunne svare på det uartikulerte spørsmålet som søkemotor-treffene er et uttrykk for. Mine damer og herrer, jeg gir dere Piano:

55 Comments