web analytics
Skip to content →

NRK leker seg med BitTorrent

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

NRK har begynt å bruke BitTorrent til å distibuere “innhold”. I første omgang er det bare snakk om første episode av serien Nordkalotten 365, men etterhvert vil det bli flere episoder og forhåpentligvis også flere serier og annet (Jeg ser for meg “ekstramateriale” som nett-sendingene til Uti Vår Hage 2 og andre “behind the scenes”-saker). NRK oppfordrer til bruk av Miro for å abonnere på Torrent-distribusjonene deres, noe jeg støtter. Om du bruker en Torrent-klient som støtter feeds kan du abonnere på Nordkalotten 365 med denne feeden:
http://nrkbeta.no/torrent/monsen/nordkalotten365.rss
Om du bruker Miro kan du bare klikke denne knappen:

Miro Video Player

Eller om du bare vil laste ned første episode på vanlig måte, uten bruk av feeds, så kan du laste ned .torrent-filen her, og om du ikke kan eller vil installere en Torrent-klient så kan du laste ned filen via BitLet (Åpner en pop-up, krever Java).

Stor kudos til NRK for dette, og lykke til videre med bruk av BitTorrent!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Glanytt Internett Media

One Comment

Comments are closed.