web analytics
Skip to content →

Viktig melding til mine feed-abonnenter!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

For en stund siden nå tok jeg et valg. Et valg som jeg hadde brukt lang tid på å tenke over. Til slutt seiret nysgjerrigheten over forsiktigheten og jeg bestemte meg for å gjøre noe drastisk med en viktig del av bloggen min: I bytte for mer statistikk å mate egoet mitt med ga jeg vekk kontrollen over feeden min til en tredjepart. Denne tredjeparten er Feedburner. Statistikken deres har gått så mye opp og ned fra dag til dag at jeg har følt det vanskelig å stole helt på dem, og nå som Google har kjøpt dem opp føler jeg at dette er riktig tidspunkt for å ta tilbake makten over min egen feed.

Dette medfører dessverre litt ubehageligheter for en del av mine favoritt-lesere, nemlig dere som abonnerer på feeden. Jeg må be deg gå inn i feed-leseren din og bytte ut adressen min

fra http://feeds.feedburner.com/bfl
til https://blogg.forteller.net/feed/

Begge adressene vil fungere en stund til, men innen en uke regner jeg med å drepe Feedburner-kontoen min og da er det slutt på oppdateringer for dem som ikke har forandret adressen. Jeg beklager virkelig dette, og jeg lover å gjøre mitt beste for å aldri bytte adresse igjen!

For de nysgjerrige så kan jeg opplyse om at jeg, ifølge Feedburner, i skrivende stund har 39 abonnenter. Jeg har på det meste hatt 51 stykker, noe jeg var veldig fornøyd med, men som bare varte i én dag en gang i begynnelsen av april. Jeg begynte å bruke Feedburner i oktober 2006 og siden den gang har jeg gjennomsnittlig hatt 28 abonnenter fram til i dag. De siste 30 dagene har gjennomsnittet ligget på 42, og de siste 7 dagene på 39. Den mest populære feedleseren* blant mine abonnenter er i øyeblikket Netvibes (10 stykker), noe som gjør meg litt glad, for det er også min favoritt. :)

Om du vet om en bra WordPress-plugin som gir meg samme type statistikk vil jeg gjerne vite om det. Jeg tester FeedStats nå, men har lyst til å teste andre.

*Netvibes må vel mer kategoriseres som en “customizable homepage/ajax desktop” enn en feedleser, men la oss nå ikke spikke fliser midt i bloggposten..

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Blogging Meta

11 Comments

 1. ehm… da jeg skulle skifte adresse sto allerede den nye… er det fordi jeg aldri skiftet sist, eller?

 2. ehm… da jeg skulle skifte adresse sto allerede den nye… er det fordi jeg aldri skiftet sist, eller?

 3. Børge

  Ja, det kan være at de som begynte å abonnere før oktober 06 aldri har brukt Feedburner-feeden, og dermed ikke trenger å gjøre noe.

 4. Børge

  Ja, det kan være at de som begynte å abonnere før oktober 06 aldri har brukt Feedburner-feeden, og dermed ikke trenger å gjøre noe.

 5. Hm. Eg byrja abonnera for ikkje so alt for lengje sidan, likevel nyttar eg direkteadressi di. Men det hev vel med at eg like godt skreiv han inn manuelt; eg gadd ikkje henta den du lysa ut på sida di ;-)

  So eg hev heller ikkje vore med i statistikken. – Det hadde nok vore betre av deg å nytta ein redirect eller noko anna hax i staden for å lata folk ganga til feedburner av seg sjølv. Uhm. Ja. ;-)

 6. Hm. Eg byrja abonnera for ikkje so alt for lengje sidan, likevel nyttar eg direkteadressi di. Men det hev vel med at eg like godt skreiv han inn manuelt; eg gadd ikkje henta den du lysa ut på sida di ;-)

  So eg hev heller ikkje vore med i statistikken. – Det hadde nok vore betre av deg å nytta ein redirect eller noko anna hax i staden for å lata folk ganga til feedburner av seg sjølv. Uhm. Ja. ;-)

 7. Egil

  Ikkje eg heller har vore med i statistikken.

 8. Egil

  Ikkje eg heller har vore med i statistikken.

Comments are closed.