Sverige åpner ambassade i Second Life

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

En ting er at folk kan leve av å være snekkere der, og at bedrifter åpner butikker og holder pressekonferanser der, men nå begynner det virkelig å bli interessant.
Som det første landet i verden skal Sverige nå åpne en ambasade i Second Life. Det blir ikke helt en fullverdig ambassade slik vi kjenner det fra vårt første liv, ingen pass eller visa vil bli delt ut, men ambassaden vil bli brukt til å hjelpe folk med å skaffe seg fysiske versjoner av denne typen dokumenter, og til å markedsføre landet. Etterhvert tenker de også å kjøpe en egen øy i Second Life som svenske selskaper kan benytte seg av. [via Boing Boing]

Jeg er veldig spent på hva Second Life kan utvikle seg til nå som den har blitt åpen kildekode. Mulighetene er mange!

Jeg har fått meg statsborgerskap i Second Life. Jeg vet ikke om jeg kommer til å benytte meg av det noe særlig, men jeg heter ihvertfall Expectum Patrono om du skulle få lyst til å kontakte meg.

16 thoughts on “Sverige åpner ambassade i Second Life

  1. Når Second Life blir gratis så skal jeg vurdere det. Gidder ikke betale for noe jeg ikke kommer til å bruke daglig…

  2. Når Second Life blir gratis så skal jeg vurdere det. Gidder ikke betale for noe jeg ikke kommer til å bruke daglig…

  3. Ser sånn ut, ja.. SL har, så vidt jeg vet, alltid vært gratis. Det er mulig å betale for ekstra-ting, og en del mener vel at det ikke er så veldig morsomt i SL før man skaffer seg slike ting, men det er ikke nødvendig å kjøpe sånt for å vandre rundt så mye man vil.

  4. Ser sånn ut, ja.. SL har, så vidt jeg vet, alltid vært gratis. Det er mulig å betale for ekstra-ting, og en del mener vel at det ikke er så veldig morsomt i SL før man skaffer seg slike ting, men det er ikke nødvendig å kjøpe sånt for å vandre rundt så mye man vil.

  5. Nei, det må man ikke. Bare ta en titt selv… :)
    Jeg har forresten ikke giddet å logge inn noe mer etter den ene gangen i forkant av at jeg skrev dette, så.. :)

  6. Nei, det må man ikke. Bare ta en titt selv… :)
    Jeg har forresten ikke giddet å logge inn noe mer etter den ene gangen i forkant av at jeg skrev dette, så.. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.