CDON reklamerer med DRM-fri nedlasting!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

DRM-fri

Dette er veldig kult: CDON har begynt (kanskje for lenge siden for alt jeg vet, men jeg oppdaget det først nå) å selge musikk i mp3-format, og ikke nok med det, men de bruker den DRM-frie naturen til mp3-filer til å reklamere med! Det tyder på at flere og flere begynner å få opp øynene for hvor dritt DRM-infisering av filer egentlig er, noe som er veldig bra! Selv om det beste selvsagt hadde vært om man kunne velge mellom Ogg Vorbis og MP3, og selv om prisen er i stiveste laget, så skal CDON ha stor kudos for dette!

5 thoughts on “CDON reklamerer med DRM-fri nedlasting!

 1. Du lenkja ikkje til Marte Wulff med Jacket, som var der du fyrst såg det :p (Ja, dette er skamlaus promotering av Marte Wulff). Um du lastar ned testhøyring frå Jacket so er det i WMA-format (wtf?), men mange andre hev ljodbiten i mp3. Det er iallfall mp3 når ein kaupar det. Sjølv hev eg jo sjølvsagt alle Marte Wulff cdene (eh, den eine) i Ogg Vorbis-format på maskini mi.

  Vert du med på lanseringskonserten til den nye CD-en hennar på tysdag 20. februar, Børge? :D

 2. Du lenkja ikkje til Marte Wulff med Jacket, som var der du fyrst såg det :p (Ja, dette er skamlaus promotering av Marte Wulff). Um du lastar ned testhøyring frå Jacket so er det i WMA-format (wtf?), men mange andre hev ljodbiten i mp3. Det er iallfall mp3 når ein kaupar det. Sjølv hev eg jo sjølvsagt alle Marte Wulff cdene (eh, den eine) i Ogg Vorbis-format på maskini mi.

  Vert du med på lanseringskonserten til den nye CD-en hennar på tysdag 20. februar, Børge? :D

 3. Ja, utrolig merkelig at de har valgt å ha smaksprøvene i wma-format. Men kanskje det bare er i en overgangsfase mens de går fra å selge DRM-infiserte WMA-filer til MP3..?

  Spanderer du biletten, eller? :)

 4. Ja, utrolig merkelig at de har valgt å ha smaksprøvene i wma-format. Men kanskje det bare er i en overgangsfase mens de går fra å selge DRM-infiserte WMA-filer til MP3..?

  Spanderer du biletten, eller? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.