web analytics
Hopp til innhold →

Wikipedia trenger din hjelp. Gi i dag, og beløpet blir doblet!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Wikimedia FoundationWikimedia Foundation, stiftelsen som bl.a. står bak Wikipedia og en rekke mindre kjente, men likefullt veldig spennende prosjekter gjennomfører i disse dager en innsamlingskampanje. Jeg synes absolutt at dette fantastiske, og for mange mennesker, uvurderlige, prosjektet fortjener en liten julegave. Og om du gir en slik gave i dag, vil Wikimedia nyte dobbelt av den. For for hver krone som blir gitt i dag vil en anonym donor gi en krone ekstra. Om du gir 50 kroner, vil altså Wikimedia motta 100 kroner. Om du gir 500 får de 1000. Wikipedia er nå en av de mest besøkte sidene på nettet, og det er dyrt å opprettholde en slik side, spesielt uten reklame. Målet er å skaffe 1,5 millioner dollar i løpet av fire uker. Men ikke la det ta motet fra deg. På listen over donasjoner ser man mange beløp på 5 euro, 10 dollar, og lignende, og i skrivende stund er de oppe i over 136 000 dollar.

gi penger i dag og sørg for at Wikimedia får dobbelt så mye som det du gir, slik at de kan fortsette å gi oss kunnskap gratis og reklamefritt!

En annen måte å gi på er å kjøpe Wikipedia-effekter, men bare 20% av prisen går til Wikimedia, og de pengene vil sannsynligvis ikke bli matchet.

Les også:  Tastatursnarveier for Wikipedia

Wikimedia-prosjekter

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Publisert i Internett

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.