web analytics
Skip to content →

Se Brennpunkt i kveld!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Oppdatering: Beklager om du gikk glipp av dette på grunn av min feilinformering! Jeg var sikker på at det starta 21.00, men riktig tidspunkt var 20.25. Jeg gikk glipp av det selv pga. dette. Om du får nyss om et sted det kan lastes ned, eller om at det går i reprise en dag, så si endelig i fra! :)

I kveld går det en dokumentar på NRK 1 som er verdt å få med seg. Den er så verdt å få med seg at et det selskapet som er negativt omtalt har punget ut med millioner av kroner for å sikre seg at flest mulig ser den. Eller, kanskje ikke akkurat det. Kanskje det er mest for å skape seg mest mulig goodwill før bomben sprenger, og få deg til å tro at de bryr seg og faktisk vil skjerpe seg. Og kanskje det stemmer. Kanskje de faktisk bryr seg og vil skjerpe seg, men det er jo merkelig at de ikke har gjort mer tidligere. Jeg har i hvert fall mine tvil.

NRK 1 sender Brennpunkt: Bendit-bananene i kveld kl. 21.00. Det kan godt være at jeg kommer til å skrive mer om dette etter dokumentaren.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Rettigheter Sør/Nord

2 Comments

  1. Det kan sees når som helst på web-tv. Du har selv linket til brennpunktsidene.

  2. Det kan sees når som helst på web-tv. Du har selv linket til brennpunktsidene.

Comments are closed.