web analytics
Skip to content →

Lego går i overskudd

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Det har lenge sett stygt ut for vår alles favoritt-leketøysprodusent, Lego, men nå har konsernet endelig snudd sitt enorme underskudd til overskudd. Etter toppen på slutten av 90-tallet førte et misslykket forsøk fra Lego på å utvide markedet sitt og satse mer på merkenavnet enn på selve Lego-klossen til enorme underskudd. Konsernet kom på retretten og ble nødt til å selge underholdningsparker og si opp arbeidere. Men nå har underskuddet snudd til overskudd ved hjelp av et økt salg på 12 prosent i følge NTB. Hver person på kloden eier i gjennomsnitt 52 Lego-klosser i følge Aftenpostens A-magasin. Hurra for Lego! :)

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in smånytt

2 Comments

  1. Jeg tror jeg eier nærmere to tusen. Så du kan godt si jeg allerede har gjort min del. Hurra for Lego! Jeg håper de bringer tilbake litt av den old-skool byggegleden, istedet for mer prefabrikerte spesialistklossehelvete.

  2. Jeg tror jeg eier nærmere to tusen. Så du kan godt si jeg allerede har gjort min del. Hurra for Lego! Jeg håper de bringer tilbake litt av den old-skool byggegleden, istedet for mer prefabrikerte spesialistklossehelvete.

Comments are closed.