web analytics
Skip to content →

Globaliseringskonferansen 2006

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

GlobaliseringskonferansenÅrets Globaliseringskonferansen, den norske grenen av World Social Forum, har allerede vart i to dager nå, men det er fremdeles to dager spekket med spennende mennesker og interesante seminarer og foredrag. Programmet er delt inn i fire kategorier: Globalisering og alternativer, WTO og handel, Krig, fred og forsoning, Velferd, privatisering og fagbevegelse, Miljø, og Kultur og aktivisme. Få for eksempel med deg et grunnkurs om Verdens handelsorganisasjon (WTO), lær om hvordan verden kan bli seende ut om lovforslaget om patenter på programvare går igjennom, og finn ut om Afrika er dømt til evig fattigdom på lørdag, og lær om Illegitim gjeld, hvorfor klimaendringer er farlig, og politisk aktivisme på nettet på søndag. Og dette er bare et lite utdrag av det vell av lærerike og spennende ting du har mulighet til å delta på i helga! Ta en titt på hele programet for Globaliseringskonferansen, det er nesten garantert minst et par seminarer eller foredrag som tar opp temaer som du er interesert i!

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Politikk Samfunn Sør/Nord

7 Comments

  1. – og no har vi nettopp talt opp over 1500 deltakarar :) Det er ein massiv smeltedigel av systemkritikk som vil generere og rekruttere krefter til mange kampar for rettferd og solidaritet framover!

  2. – og no har vi nettopp talt opp over 1500 deltakarar :) Det er ein massiv smeltedigel av systemkritikk som vil generere og rekruttere krefter til mange kampar for rettferd og solidaritet framover!

  3. Børge

    Oi, fantastisk! Takk for kommentaren og linken!

  4. Børge

    Oi, fantastisk! Takk for kommentaren og linken!

Comments are closed.