Firefox 1.5.0.6 og WordPress 2.0.4

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Rett etter at Firefox 1.5.0.5 ble sluppet ble det oppdaget en liten bug i forhold til Windows Media Player pluginen. Derfor ble versjon 1.5.0.6, som fikser dette problemet, lagt ut til nedlasting allerede dagen etter. Din Firefox har mest sansynlig allerede lastet ned, og spurt deg om du vil oppdatere til, denne versjonen. Hvis ikke gjelder det som alltid: Hjelp -> Se etter oppdateringer …

For omtrent en uke siden nå kom det en annen viktig oppdatering. WordPress 2.0.4 tetter en del alvorlige sikkerhetshull og fikser over 50 bugs, så det er verdt å oppgradere. For å oppgradere kan du følge denne 5-stegs-metoden, eller, om du har 2.0.3 installert, bare laste ned de filene som har blitt forandret fra Mark on WordPress.

6 thoughts on “Firefox 1.5.0.6 og WordPress 2.0.4

  1. Vel, jeg prøvde å oppgradere WP selv i går aften og min ærede host måtte trå til fordi jeg klarte å kødde hele greia opp i Filezilla.

  2. Vel, jeg prøvde å oppgradere WP selv i går aften og min ærede host måtte trå til fordi jeg klarte å kødde hele greia opp i Filezilla.

  3. Ja, det kan være litt skummelt. Da 2.0.3 kom testa jeg ut oppdatering på min test-blogg, og det rota til alt, så da ble det ikke til at jeg gorde noe mer med det. Men jeg tror nok hovedproblemet var at jeg ikke leste instruksjonene skikklig..

  4. Ja, det kan være litt skummelt. Da 2.0.3 kom testa jeg ut oppdatering på min test-blogg, og det rota til alt, så da ble det ikke til at jeg gorde noe mer med det. Men jeg tror nok hovedproblemet var at jeg ikke leste instruksjonene skikklig..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.