web analytics
Skip to content →

Gratis Opera til folket

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

No ads. Better browsing
Opera annonserte i dag i en pressemelding at fra nå av er Opera både gratis og uten reklame. Tidligere måtte du enten ha et reklamebanner øverst i nettleseren eller betale for å få den fjernet, men fra nå av er altså denne ordningen fjernet. Nyeste versjon er Opera 8.50, og den versjonen er visst også ny i dag ifølge Andreas, selv om det ikke er så lett å se på Operas egen side. 8.50 kan lastes ned på vanlig måte, eller med torrents.

Jeg vil fremdeles anbefale alle å bruke Firefox når man er ute og surfer på internettets mange, farefulle hav. Men om du ikke føler deg helt til pass med den er Opera det beste alternativet jeg vet om. Opera er nok blitt gratis, men den er ennå ikke virkelig free.

[Via]

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Internett

2 Comments

  1. Gratis, norsk nettleser

    Nettleseren Opera er fra i dag av helt gratis, og uten reklamebanneret.

  2. Gratis Opera

    Så har Opera altså omsider blitt helt gratis. Da er det vel bare et spørsmål om tid før Opera-fansen oppdager at Mozilla Firefox også er gratis, og anklager Mozilla for å ha “stjålet” konseptet fra Opera…

    Seriøst, dette er en god ting. …

Comments are closed.