web analytics
Hopp til innhold →

Doble din gave til mennesker og miljø!

For hver krone du gir til valgkampen til Miljøpartiet De Grønne matcher jeg tilsvarende beløp opp til 30 500 kr! (Du kan hjelpe dette beløpet vokse! Se under.)

Gi en gave nå på Vipps 13124 og merk gaven med Match Roum eller til konto 1254.05.52477 eller De Grønnes nettside og send skjermbilde av kvittering til match@roum.no med beløpet i emne-feltet.

Kampanjen varer fram til søndag 4. august. Jeg oppdaterer denne siden med hvor mye som har blitt matchet hver uke.

Gi en gave til mennesker og miljø – Bli matchet!

Les videre om du vil vite mer, eller hvis du vil bidra til å øke match-beløpet.

Matchinger så langt

Uke 1: 3000 kr er donert og matchet. Ingen nye midler har kommet inn i fondet. Fondet står nå på 27 500 kr. Fortsett å gi!

Uke 2: Vi er halvveis i kampanjen. 4750 kr er donert av tre givere denne uken, og matchet. Ingen nye midler har kommet inn i fondet. Fondet står nå på 17 750 kr. Fortsett å gi! Les under om du vil bidra til å øke fondet.

Uke 3: 2500 kr er donert av to givere denne uken. Pengene er matchet. Ingen nye midler har kommet inn i fondet. Fondet står nå på 15 250 kr. Håper du vil hjelpe meg bruke opp fondet i løpet av den siste uka, fram til 4. august!

Min korte Braveheart-tale

Lokalvalget er av stor betydning i seg selv – bare spør de 180 000 menneskene som ikke lenger lever i en sone med farlig luft i Oslo – og ikke minst er det et utrolig viktig oppspark til neste Stortingsvalg!

Når de store partiene ser at de mister velgere til Miljøpartiet De Grønne i lokalvalget har de to år på seg til å overbevise dem de har mistet om at de kan komme tilbake. Og den muligheten kommer de til å ta. De kommer til å adoptere mye av MDGs grønne politikk, og det er den raskeste måten å få gjennomslag på! Jo flere velgere de mister, jo grønnere vil de bli. Og vi har ingen tid å miste, for masseutryddelsen og klimakatastrofen skjer nå!

Derfor er lokalvalg så viktige – for det hjelper oss påvirke alle partiene i mer miljøvennlig retning. Det trenger vi om vi skal fikse denne dritten vi er i.

Derfor har jeg selv spytta i mer penger til denne valgkampen enn før, og vil nå utfordre deg til å gjøre det samme! Penger er bare et middel, og når du har dem i banken er det for å gi deg selv en bedre framtid. Vel, det er nå vi kan skape en bedre framtid! Jeg oppfordrer til å flytte litt av investeringene dine over fra banken eller fondet ditt og over i politikken nå i innspurten av tidenes viktigste valgkamp.

Poenget

Derfor har jeg satt opp et fond for å matche gaver til De Grønnes valgkamp. For hver krone du gir til partiet, merket med Match Roum, gir jeg en krone fra fondet!

Jeg har satt opp en egen konto og satt inn 10 000 kroner der fra meg. I tillegg har jeg satt inn 10 000 kroner på vegne av min far, som i årevis lengtet slik etter det grønne gjennombruddet vi ser ut til å endelig få i år. 4. juli, på dagen én månede etter hans død, fikk lokallaget han var med å starte i Nedre Eiker en meningsmåling på 10,2 %!

Med andre ord: Så langt vil jeg matche gaver til MDG nasjonalt opp til 20 000 kr. Men er ikke 20 000 litt lite? – spør du kanskje. Jo, det er det, og jeg er glad du spurte! For det kan nemlig du gjøre noe med!

Hvis du vil kan du velge å bidra til match-fondet. Da vil dine penger hjelpe fondet til å matche gaver opp til et høyere beløp, og inspirere enda flere til å styrke (valg)kampen for mennesker og miljø! Dette har allerede to personer gjort, og fondet er nå oppe i 30 500 kr!

Hvordan kan du bidra?

Det er altså to måter du kan delta i denne uofisielle fundraiser-kampanjen på:

  1. Gi en gave til De Grønnes valgkamp på Vipps 13124 og merk gaven med Match Roum eller til konto 1254.05.52477 eller på De Grønnes nettside og send skjermbilde av kvittering til match@roum.no (skriv beløp i emne-feltet).
  2. Overfør penger til match-fondet. Kontonr 9820 31 67725, merk med ditt navn. Jeg vil holde tråden oppdatert med hvor mye som er i fondet til enhver tid.

I tillegg kan du hjelpe stort ved å spre ordet!

OBS: Dersom match-fondet ikke blir brukt opp vil ikke resten av pengene i fondet gå til MDG! (Da hadde poenget med å inspirere til å gi fallt bort.) Det resterende beløpet vil bli tilbakebetalt til giverne som har fyllt opp fondet.

Takk for din gave!

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.