web analytics
Skip to content →

Vil du bli overvåket? – Åpent informasjonsmøte om Datalagringsdirektivet i morgen

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

Datalagringsdirektivet.no er en nettside som informerer om EUs nyeste påfunn for å utnytte terrorfrykten til å overvåke alle, og som med stor sannsynlighet også kommer til å bli en del av norsk lovgivning innen året er omme om ikke vi gjør noe med det. [Jeg skrev litt mer om hva Datalagringsdirektivet er og går ut på i forrige bloggpost]. De inviterer nå til et åpent informasjonsmøte om direktivet. Om du ikke har mulighet til å komme kan du sende inn spørsmål her, og laste ned video av møtet fra nettsidene om noen dager.

Fredag 7. mars kl. 17.00 – 19.00 arrangerer vi et åpent informasjonsmøte i forbindelse med EUs datalagringsdirektiv på Kampen Bydelshus i Oslo. Det vil bli foredrag og kommentarer.

Vi ønsker å innformere om hva Datalagringsdirektivet er, hvilke konsekvenser det kan få, og hvorfor det er viktig å engasjere seg i denne saken. Du vil bli presentert for ulike syn fra forskjellige parter.

Program

  • Presentasjon og foredrag ved avdelingsdirektør Leif T. Aanensen, Datatilsynet.
  • Kommentar ved Per Inge Østmoen, Elektronisk Forpost Norge (EFN).
  • Kommentar ved Thomas Mathiesen, professor i rettssosiologi.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir anledning til å stille spørsmål.

Det hele vil finne sted på Kampen Bydelshus, og om du, som jeg, ikke vet hvor det er, så finner du detaljert informasjon både om adresse og nøyaktig hvordan du kommer deg dit hos Datalagringsdirektivet.no.

 

Å dele er å bry seg


Knappene pinger ikke tjenestene før du klikker på dem.

Published in Politikk Rettigheter Samfunn

2 Comments

  1. […] børge forteller om livet EUs nyeste påfunn for å utnytte terrorfrykten til å overvåke alle, og som med stor sannsynlighet også kommer til å bli en del av norsk lovgivning innen året er omme om ikke vi gjør noe med det. […]

Comments are closed.