Børge på popurls.com!

Merk: Denne teksten er mer enn ett år gammel. Jeg kan ikke garantere at alt som står her fremdeles er riktig eller det jeg mener. Les likevel og skriv en kommentar om du lurer på noe! English: Old post, might be outdated.

popurl.com er en meta-aggregator. En typisk Web 2.0-nettside som henter overskriftene fra en rekke andre populære aggregatorer, så som Digg, Slashdot, del.icio.us, Newsvine, osv., og viser dem alle på én side. Du kan derfor tenke deg hvor overrasket jeg ble da jeg så dette på statistikksiden min:

Statistikk

Jeg skjønte ingen ting og sjekket med én gang popurls.com. Først tenkte jeg at det kanskje gikk ann å registrere seg og legge til egne feeds der, og at noen så hadde gjort det og lagt til min feed. Men jeg så ingen slik mulighet. Jeg søkte på siden, men fant ingen link til meg. Men når jeg valgte å utvide listen over overskrifter fra alle de forskjellige aggregatorene dukket det plutselig opp en link til mitt innlegg om Web 2.0 opp et stykke nede på lista over de siste sakene fra Spurl.net.
Her er et utsnitt av et screenshot jeg tok av den historiske hendelsen. Trykk på det for å se hele skjermen.

thumbnail

Jeg har ingen anelse om hvor på Spurl.net popurls.com henter overskriftene sine fra, men at det ikker er Hot spurls-lista er i hvert fall sikkert. Om det bare var fordi en enkelt person bokmerket artikkelen min på Spurl.net i riktig øyeblikk som gjorde at popurls.com snappet den opp, eller om det er et visst antall folk som har bokmerket den på Spurl.net (dog selvsagt ikke nok folk til å dytte den inn på Hot spurls-lista) aner jeg ikke. Men morsomt var det uansett! :)

7 thoughts on “Børge på popurls.com!

 1. Noen traff en Spurling av artikkelen din i rett øyeblikk, Popurls henter «items» kontinuerlig, i Spurl sitt tilfelle er det altså disse det er snakk om.

 2. Noen traff en Spurling av artikkelen din i rett øyeblikk, Popurls henter «items» kontinuerlig, i Spurl sitt tilfelle er det altså disse det er snakk om.

 3. i1277: Er det en liste noe sted over hvilke lister popurls.com bruker for å hente saker til sine lister?
  Lurer på hvorfor de ikke bruker Hot spurls-lista..

  TA: Har sett det. Det setter jeg pris på! :)

 4. i1277: Er det en liste noe sted over hvilke lister popurls.com bruker for å hente saker til sine lister?
  Lurer på hvorfor de ikke bruker Hot spurls-lista..

  TA: Har sett det. Det setter jeg pris på! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.